....

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ 6ΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΔΗΝ ΣΚΥΔΡΑΣ – ΑΡΣΕΝΙΟΥ

«Τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για τη χαρά της ζωής». Αυτό είναι το σύνθημα της παρότρυνσης και της πρόσκλησης

συμμετοχής ενδιαφερομένων στον 6ο , πλέον, Λαϊκό Αγώνα Δρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.

Διεξάγεται την Κυριακή 2 Νοεμβρίου παρόντος χρόνου με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00 και  συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και το Δήμο Σκύδρας. Περιλαμβάνει δε, τα εξής:

1)Αγώνας Δρόμου και Βάδην 8 χιλιομέτρων. Διαδρομή: με αφετηρία τη  Σκύδρα (Δημαρχείο) και μέσω Πετριάς τερματισμός στο Αρσένι ( νέα εκκλησία).

2)ΑγώναςΔρόμου 15 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία και τερματισμός (μέσω Σκύδρας) η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Αρσένι.

Δικαίωμα συμμετοχής στους διαδρομές τρεξίματος  έχουν όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες που χαίρουν υγείας. Θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα έχουν εξεταστεί από γιατρό.

Για τη συμμετοχή απαιτείται  η κατάθεση αντίστοιχης δήλωσης που θα συνοδεύεται με την καταβολή του συμβολικού ποσού των 3€( για την κάλυψη μέρους των δαπανών για μετάλλια, επαίνους κ.α) μέχρι την Παρασκευή 31/10/2014.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή – συμπλήρωση δηλώσεων συμμετοχής  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται και ν΄αναζητούν στην ιστοσελίδa  του Α.Σ. Σκυδραϊκός, του RunningNews.gr, στο κατάστημα  της Ευγενίας Γεωργιάδου (Σκύδρα, παιδικά υποδήματα), του Βασίλη Τουμανίδη (Σκύδρα, ανθοπωλείο), του Παύλου Αμανατίδη (Αρσένι, καφετερία). Συντονιστής είναι ο Αλέξανδρος Συκοβάρας 6932722034.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Καλοδεχούμενο και το φίλαθλο κοινό για τα εμψυχωτικά χειροκροτήματα και τις επευφημίες.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments