WWW.TASTV.GR

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ "ΓΕΦΥΡΑ"

Η ενημερωτική e-ημερίδα, που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών για το Πρόγραμμα του Ελληνικού Δημοσίου για την επιδότηση δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία (Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»), θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:30 μ.μ.

Η τηλεδιάσκεψη θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου από το κανάλι του Συλλόγου στο Youtube (www.youtube.com/channel/UCaR_5IvmQI_663lucW4ju4Q) και από τη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook (www.facebook.com/dsgian.gr), όπου οι θεατές θα έχουν την δυνατότητα ερωτήσεων και τοποθετήσεων.


-- 
Με εκτίμηση
Το ΔΣ

 

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Γιαννιτσών λαμβάνοντας υπόψη την δυσμενή οικονομική συγκυρία, που πλήττει όλους τους συμπολίτες μας, και συναισθανόμενος την ευθύνη του να στηρίξει έμπρακτα και να ενημερώσει την τοπική κοινωνία, ώστε να συμβάλει στην εξεύρεση λύσεων για την αντιμετώπιση των δυσμενών οικονομικών συνθηκών, ανέλαβε την πρωτοβουλία να διοργανώσει ενημερωτική e-ημερίδα, σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών για το Πρόγραμμα του Ελληνικού Δημοσίου για την επιδότηση δόσεων δανείων με εξασφάλιση την κύρια κατοικία (Πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ»).
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η αναλυτική πληροφόρηση δικηγόρων, λογιστών, λοιπών επαγγελματιών και κυρίως όλων των δυνητικών δικαιούχων.
Μέσω του Προγράμματος παρέχεται στους δικαιούχους κρατική επιδότηση για εννέα (9) διαδοχικούς μήνες, με μέγιστο ποσό επιδότησης ανά μηνιαία δόση τα 600€ ενώ, κατά περίπτωση, το ποσοστό επιδότησης μπορεί να ανέλθει έως και το 90% της δόσης του δανείου τους για τους πρώτους τρεις μήνες.
Αφορά σε φυσικά πρόσωπα με ενήμερα και μη ενήμερα στεγαστικά, καταναλωτικά και επιχειρηματικά δάνεια, που έχουν ως εμπράγματη εξασφάλιση την κύρια κατοικία τους, πλήττονται οικονομικά από την πανδημία και έχουν κάνει χρήση των έκτακτων μέτρων οικονομικής στήριξης
Επομένως, στο Πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, που έλαβαν οικονομική ενίσχυση ή μειώθηκε το εισόδημά τους, ελεύθεροι επαγγελματίες και ατομικές επιχειρήσεις, που έλαβαν οικονομική ενίσχυση ή μειώθηκαν τα έσοδά τους, εταίροι προσωπικών ή κεφαλαιουχικών εταιρειών, των οποίων η λειτουργία έχει ανασταλεί υποχρεωτικά ή/και έχουν λάβει ενίσχυση, άνεργοι ή μακροχρόνια άνεργοι, στους οποίους παρασχέθηκε οικονομική ενίσχυση, δικαιούχοι, που έλαβαν ενίσχυση με τη μορφή της επιστρεπτέας προκαταβολής, φυσικά πρόσωπα, που εντάσσονται στον μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και ιδιοκτήτες ακινήτων, που έλαβαν μειωμένο μίσθωμα.
Το ποσοστό και το ανώτατο ποσό επιδότησης, καθώς και τα βασικά κριτήρια συμμετοχής στο Πρόγραμμα εξαρτώνται από την κατηγορία επιδότησης, στην οποία κατατάσσεται ο κάθε δικαιούχος.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μέχρι την 30ή Σεπτεμβρίου 2020, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους (www.keyd.gov.gr/covid19-gefyra/).
Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι καλό είναι να απευθυνθούν στον Δικηγόρο τους, ο οποίος είναι ο πλέον αρμόδιος επιστημονικά επαγγελματίας για την ενημέρωσή τους, αλλά κυρίως για υποβολή της αίτησης και την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Η ενημερωτική e-ημερίδα, Εισηγητής της οποίας είναι ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, Φώτης Κουρμούσης, θα λάβει χώρα την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 15:30 μ.μ. και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: www.dsgian.gr και στην επίσημη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook: www.facebook.com/dsgian.gr).

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments