....

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ;

ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

 

 

Έχουμε δει και έχουμε δει τόσα χρόνια… τώρα που από ότι φαίνεται η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε, το «παιχνίδι» δεν θα παίζεται με ίσους όρους.

Κυκλοφορεί εδώ και καιρό ένα «περιοδικό» που διαφημίζει τα όσα έκανε ο Δήμαρχος Έδεσσας. Έχουν τυπωθεί 5000 αντίτυπα και έχουν μοιραστεί στον κόσμο.

Το θέμα είναι όμως ότι που τυπώθηκε το περιοδικό και με ποιανού λεφτά; Με τα λεφτά των δημοτών; Με τα λεφτά που δεν έχει ο Δήμος; Μας λένε ότι κάνουν οικονομία και ότι συμμάζεψαν τα ασυμμάζευτα και τώρα τα σκορπάνε από εδώ κι από εκεί.

Γιατί κύριε Δήμαρχε η εκτύπωση του περιοδικού δεν δημοσιεύτηκε στην Διαύγεια του Δήμου Έδεσσας; Δεν χρειαζόταν;

Πόσο κόστισε το περιοδικό κύριε Δήμαρχε; Και από πού προέρχονται τα λεφτά; Αν είναι προσωπικά δικά σας δεν μας νοιάζει! Αν όμως προέρχονται από κάπου αλλού τότε μας νοιάζει!

Σε πρόσφατη εκδήλωση συναντήσαμε αρκετούς δημοτικούς συμβούλους όπως την κ.Μαρία Κατσάρα Βλάχου (πρόεδρος του ΕΥ ΖΗΝ) στην οποία είπαμε ότι «θα λογοδοτήσετε» για όλα αυτά.

Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Γ. Μουράτογλου μας είπε ότι δεν ήξερε για το θέμα. Αν δεν το γνωρίζει ο υπεύθυνος (για τα λεφτά) αντιδήμαρχος, ποιος πρέπει να το γνωρίζει;

Από ότι δείχνουν τα πράγματα το προεκλογικό παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου καθαρό. Έχουν ξεκινήσει τα πισώπλατα μαχαιρώματα, οι εκβιασμοί και πολλά πολλά άλλα.

Το ζήτημα όμως του περιοδικού είναι πέρα από κάθε παιχνίδι. Η εξουσία χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο για να είναι ξανά εξουσία.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; Αυτό ρωτάμε! Και γιατί δεν αναρτήθηκε το θέμα στην Διαύγεια;

Απαντήσεις περιμένουμε κι εμείς, όπως κι ο κόσμος που το είδε και απόρησε.

Αν και τα πράγματα δεν είναι καθόλου ρόδινα, αφού όλοι παραπονιούνται για τα καθημερινά προβλήματα της πόλης, όπως είναι τα αδέσποτα (που έχουν καταντήσει επικίνδυνα σε κάποια σημεία), τα πάρκα που δεν τα φροντίζει κανείς και η βρωμιά.

Μάλιστα δημότης μας είπε «σκουπίζω κάθε μέρα το δρόμο στη γειτονιά μου γιατί δεν περνάει από εδώ ο Δήμος»…. Τα παράπονα που ακούμε κάθε μέρα είναι πολλά. Αντί λοιπόν να πετάτε τα λεφτά σε προεκλογικά τερτίπια που είναι άχρηστα καλύτερα να σκύψετε στα προβλήματα του κόσμου και της πόλης. Γι΄ αυτά δεν κάνατε τίποτα. Αλλά γι΄ αυτά δεν γράφετε στο περιοδικό σας.

Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε στον κόσμο της Έδεσσας!!!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments