....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΝΤΕΣ" ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ (VIDEO PHOTOS)

Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τους δύο νέους Αντιδημάρχους Δημήτριο Ταπαζίδη και τον Γιάννη Χατζόγλου. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος τους δύο "παραιτηθέντες" Αντιδημάρχους τους παρομοίασε χαριτολογώντας  ως επιβάτες των πρώτων θέσεων ενός τουριστικού λεωφορείου και για την κυρία Κατσάρα Μαρούλα ως την ξεναγό του ιδίου λεωφορείου προφανώς του Δήμου Έδεσσας εννοούσε!

Να αναφέρουμε όμως ότι οι επιβάτες (Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης) αυτού του τουριστικού λεωφορείου μπορούν άνετα να ζητήσουν από την τουριστική εταιρεία να αλλάξουν τον οδηγό του λεωφορείου (οδηγός ο Δήμαρχος) γιατί δεν είναι "καλός οδηγός" διότι μπορεί να οδηγήσει το λεωφορείο στα βράχια και να σκοτωθούν όλοι οι "τουρίστες επιβάτες" !

Ερώτηση προς τον κ. Δήμαρχο Έδεσσας:

Κύριε Δήμαρχε έχουν την ικανότητα και την δύναμη να το κάνουνε με τον τρόπο τους;

Εμείς έχουμε την πληροφορία ότι ο Αντιδήμαρχος Βεγορίτιδας Χρήστος Βερυκούκης δεν υπέβαλε ποτέ την παραίτησή του και είναι αρκετά δυσαρεστημένος και αυτό φάνηκε με την αισθητή απουσία του από το Δημοτικό Συμβούλιο,

Εμφανώς διαπιστώνεται από όλους ότι απαξιώνετε έτσι την περιοχή της Βεγορίτιδας ώστε να μην έχει Αντιδήμαρχο η περιοχή.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments