....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ [ΒΙΝΤΕΟ]

Με... το αριστερό μπήκε το νέο έτος για το δήμαρχο της Αμβέρσας, Bart De Wever, όταν τηλεοπτικός φακός τον εντόπισε με τα εσώρουχα κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το Σάββατο.

“Φοράτε ένα πολύ ωραίο πουκάμισο, μάλλον το φοράτε ειδικά για εμάς. Αλλά κάτω από αυτό το πουκάμισο, να υποθέσω ότι είστε εκεί με το εσώρουχό σας;” ρώτησε η οικοδέσποινα του Radio 2 Kim Debrie κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία μεταδόθηκε επίσης στο διαδίκτυο.

Ο De Wever, επικεφαλής του δεξιού αυτονομιστικού κόμματος New Flemish Alliance (NVA) και ένας από τους ισχυρότερους πολιτικούς στο Βέλγιο, έκανε το λάθος να παραχωρεί τη συνέντευξη έχοντας πίσω του έναν... καθρέφτη, αποκαλύπτοντας τα γυμνά του πόδια.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/edose-synenteyksi-alla-ksexase-na-foresei...

Πώς μπορείς να το καταλάβεις;” ρώτησε ο De Wever τη δημοσιογράφο.

“Γαμώτο, γιατί πιθανώς κάθομαι μπροστά από έναν καθρέφτη. Δεν το έλαβα υπόψη. Η χρονιά ξεκινά με μια ιδιαίτερα ντροπιαστική στιγμή, θα το θυμάμαι εδώ και πολύ καιρό” παραδέχθηκε.

Ο αντίπαλος του De Wever, ηγέτης των γαλλόφωνων φιλελεύθερων Mouvement réformateur, Georges-Louis Bouchez, έδειξε το χιούμορ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσφέροντας στον αυτονομιστή πολιτικό... ένα ζευγάρι σορτς στα χρώματα της βελγικής σημαίας!

Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/edose-synenteyksi-alla-ksexase-na-foresei...
 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments