....

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΚΑΤΕΡΝΙΑ ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2019.

Δήλωση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019.

 

 

 Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω και να μοιραστώ με τις συμπολίτισσες και τους συμπολίτες μου τις παρακάτω σκέψεις:

 Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς και για ακόμη μια φορά τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου που με εμπιστεύονται και με τιμούν με την επιλογή και την ψήφο τους ανελλιπώς από το 2002, δηλαδή, από την πρώτη στιγμή που ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιώργου Χοΐδη έθεσα όλες μου τις δυνάμεις στη διάθεση και στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.

 Το 2014, ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας» είχα την τιμή με τους συνεργάτες μου να τιμηθούμε με την ψήφο των συμπολιτών μας και ν΄αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου μας, του Δήμου Σκύδρας.

 Μέσα σε μια πενταετία και παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε στη χειρότερη περίοδο για τον τόπο και τη χώρα μας καταφέραμε με σχέδιο, πρόγραμμα, συνεργασία, αγώνα, επιμονή και διεκδίκηση να υλοποιήσουμε πρωτοβουλίες, δράσεις κι ένα σύνολο μεγάλων έργων σ΄όλους τους τομείς και σ΄όλη την επικράτεια του Δήμου μας. Παράλληλα, στηρίξαμε κι αναδείξαμε δράσεις και πρωτοβουλίες συμπολιτών μας σ΄επίπεδο συλλόγων, ομάδων ή προσώπων.

 Οι συμπολίτισσες και οι συμπολίτες μας εκτιμώντας το σύνολο του έργου μας της πρώτης θητείας αλλά και τη γενικότερη πολιτική, επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανθρώπινη, δημοκρατική συμπεριφορά μας, μας τίμησαν με την ψήφο τους και στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 αναδεικνύοντας, μάλιστα, το συνδυασμό μας «Συμμαχία Πολιτών για το Δήμο Σκύδρας» πρώτο και νικητή από την πρώτη Κυριακή με το ευρύ και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Δήμου μας ποσοστό του 60% περίπου.

 Μια νίκη που αντανακλά την αγάπη και την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας. Μια νίκη επιβράβευσης, επιδοκιμασίας κι αναγνώρισης του έργου μας. Μια νίκη που είναι νίκη ευθύνης και αυτογνωσίας. Μια νίκη με μεγάλο φορτίο και παρακαταθήκη για το μέλλον.

 Οι πανηγυρισμοί, όμως, τελείωσαν την ίδια μέρα που ανακοινώθηκε το νικητήριο αποτέλεσμα. Από την επομένη συνεχίστηκε και συνεχίζεται η σκληρή δουλειά κι ο πολυμέτωπος αγώνας. Συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειες για την επίλυση των προβλημάτων όλου του Δήμου μας, όλων των συμπολιτών μας.

Όλοι οι συνεργάτες μου, είτε νέοι στα αυτοδιοικητικά πράγματα είτε παλαιότεροι κι έμπειροι, είμαστε καθημερινά στη διάθεση των συμπολιτών μας για να πετύχουμε το καλύτερο και προοδευτικότερο.

Με το ίδιο σθένος, την ίδια μαχητικότητα, όπως τα καταφέραμε να βγούμε ενωμένοι και δυνατοί από την οικονομική κρίση που ακόμη μας βαραίνει, έτσι, και τώρα και πιο εντατικά αντιμετωπίζουμε και την τρέχουσα υγειονομική κρίση.

 Αφήνουμε πίσω υστερόβουλες, κακότροπες και κακόπιστες «κριτικές», αφήνουμε πίσω μικρότητες και μικροϋπολογισμούς απ΄όπου κι αν προέρχονται, απ΄όπου κι αν εκπορεύονται και τροφοδοτούνται.

 Εμείς, είμαστε εδώ, για να υλοποιήσουμε έργα και δράσεις που θ΄αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, που αξιοποιούν το ενδογενές ανθρώπινο δυναμικό μας, που υποστηρίζουν τα τοπικά προϊόντα, την αγορά και τους επαγγελματίες μας, που αναδεικνύουν κάθε πράξη αλληλεγγύης, προσφοράς, αγάπης κι εθελοντισμού, κάθε σπουδαίο και δημιουργικό έργο των συμπολιτών μας, καθετί που προσφέρει κι αυξάνει τις αξίες και την πρόοδο στον τόπο και για τους ανθρώπους μας, καθετί που μας κάνει δημιουργικούς για το σύνολο και υπερήφανους για τη νεολαία μας, τους συμπολίτες μας της τρίτης ηλικίας, τα άτομα με ειδικές ικανότητες.

 Θεμελιώσαμε και οικοδομήσαμε μια άρρηκτη σχέση εμπιστοσύνης, ειλικρίνειας, ομοψυχίας και συνεργασίας με όλες κι όλους τους συμπολίτες μας και θα τη στηρίξουμε και θα τη διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Μαζί μ΄ένα τεράστιο ευχαριστώ από τους συνεργάτες μου κι εμένα, εύχομαι υγεία, δύναμη και επιτυχίες σε όλες τις συμπολίτισσες και στους συμπολίτες μας. Ευχαριστώ θερμά για τα αισθήματα και τα λόγια αγάπης που καθημερινά μου εκφράζουν σε κάθε επικοινωνία και επαφή μας. Πραγματικά, ας μου επιτραπεί να το εκμυστηρευθώ ότι για μένα ο πιο τιμητικός τίτλος που απέκτησα μέχρι τώρα θεωρώ ότι είναι «Η Δήμαρχος της καρδιάς μας».

Ευχαριστώ, επίσης, όλες κι όλους τους φορείς, τα πολιτικά πρόσωπα και τους παράγοντες με τους οποίους συνεργαστήκαμε και συνεργαζόμαστε για την πρόοδο και την ευημερία των ανθρώπων του Δήμου μας.

 Προχωράμε, λοιπόν, και συνεχίζουμε μαζί με ολοκληρωμένο, συνεκτικό πρόγραμμα, με προσήλωση στους στόχους μας, με αυτοπεποίθηση, με αισιοδοξία, με ενότητα, με συνεργασία και ξεπερνώντας τα προβλήματα και τις επιπτώσεις των δύσκολων καταστάσεων θα βγούμε και πάλι νικήτριες και νικητές!

 

   

                                                                                                        Με εκτίμηση

                                                                                                  Κατερίνα Ιγνατιάδου

                                                                                                   Δήμαρχος Σκύδρας                                                                                                                  

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments