....

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ : ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

Κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 60, ν.479/2021 (ΦΕΚ 62/τ.α’/17-4-2021) «Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ)», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που επιθυμούν την παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου (αναλογούντος ή/και  με επέκταση) για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων, να υποβάλλουν :

  1.  αίτηση
  2.  τοπογραφικό διάγραμμα στο οποίο θα αποτυπώνονται ευκρινώς: α) το μήκος της πρόσοψης του καταστήματος, β) η διάταξη και τα τ.μ. του κοινόχρηστου προς παραχώρηση χώρου, γ) τα μέτρα ελεύθερου κοινόχρηστου που μένουν για τη διέλευση των πεζών και τη γραμμή του απέναντι του πεζοδρομίου χώρου (πεζοδρόμιο, αστικός εξοπλισμός, κατάστημα, κλπ)
  3.  δημοτική ενημερότητα.

Η κατάθεση των αιτήσεων με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα κατατίθενται μέχρι την Παρασκευή 14/05/2021 και ώρα 14:00. Οι αιτήσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας στον καρτέλα Υπηρεσίες για τον Πολίτη - Δικαιολογητικά και  μπορούν να κατατίθενται ηλεκτρονικά στο local@0598.syzefxis.gov.gr.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 23843-50327, 314.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments