
ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Η ΔΗΚΕΑλμωπίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Καρκινοπαθών Εδέσσης και περιχώρων σας καλούν, τη Δευτέρα 17
Νοεμβρίου στις 17:00 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας, όπου θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρώπική μουσική εκδήλωση.
Στόχος της εκδήλωσης είναι ευαισθητοποίηση όλων μας, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την οικονομική ενίσχυση ενός νέου συνανθρώπου μας από την περιοχή Αλμωπίας που έχει άμεση ανάγκη.
Στην Μουσική Εκδήλωση θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς τα εξής μουσικά σχήματα:
«Λυμένα κορδόνια» - έντεχνα και ελαφρολαϊκά, «ο Διογένης» με τον Δ. Χριστόπουλο και Δ. Ουσταμπασίδη – ποντιακά, η παρέα από το Πρώτο Πάτωμα «Το Καφέ Αμάν της Καρατζόβας» - ρεμπέτικα και παραδοσιακά και Ρεμπέτικα τραγούδια με τους Μπέντση Χριστίνα, Τραμποσίνη Χρήστο, Μαρμαρίδη Χρήστο και Τσίντζα Στέργιο.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει κουμπαράς αγάπης όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει.
Για έναν σκοπό όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε…

Σχόλια - Facebook Comments