....

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

"Παραλαβή νέου απορριμματοφόρου ανακύκλωσης από το Δήμο Αλμωπίας".

Ο Δήμος Αλμωπίας, παρέλαβε, χθες Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ένα απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης, από την εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ».

Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι Θεοδωρίδης Αναστάσιος και Καραμαριάς Σταύρος, ο τοπικός σύμβουλος Αριδαίας κ. Αβραάμ Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας κ. Ιατρίδης Γεώργιος και υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προϋπολογισμού 174.660,00€ με Φ.Π.Α.

Η εν λόγω χρηματοδότηση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς συντονισμένων και επιτυχημένων ενεργειών του Δήμου Αλμωπίας για την επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης και στη δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου μετά την εξασφάλιση από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης  95 κάδων ανακύκλωσης.

Με την εν λόγω προμήθεια επιλύεται το πρόβλημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο μας, ενισχύεται η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών και προστατεύεται και βελτιώνεται το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον του δήμου.

Με την παραλαβή του οχήματος, θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για τη σημασία της ανακύκλωσης και της ωφέλειάς της, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Καθαριότητας του δήμου κ. Ιατρίδη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments