....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΕΙΔΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Την 31η Ιανουαρίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 17.00 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Έδεσσας (Αίθουσα Δ.Σ.) και σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων), ο απολογισμός πεπραγμένων της δημοτικής αρχής σε ό,τι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, έτους 2019.

         Καλούμε τους θεσμοθετημένους συλλογικούς φορείς της πόλης να παραστούν στην παραπάνω ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας.

__________________________________________________________________________________________________________________________

Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 17.00΄ σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 217 του Ν.3463/06, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει μέχρι σήμερα, με θέμα:

  • Απολογισμός των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση  του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης, έτους 2019.

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για πληρέστερη ενημέρωση.


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments