....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΈΔΕΣΣΑΣ

Μαθητές της Γ3 τάξης του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας μαζί με τη Διευθύντρια του σχολείου κα Πελαγία Λιάνδη, επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δημήτρη Γιάννου.

Αφορμή για τη συνάντηση των μαθητών και της Διευθύντριας με τον Δήμαρχο, ήταν επιστολή των παιδιών προς το Δήμαρχο σχετικά με τα γκράφιτι και το βανδαλισμό των προτομών στην περιοχή των Καταρρακτών. Μάλιστα οι μαθητές είναι διατεθειμένοι να συμβάλουν με εθελοντική προσφορά στην αποκατάσταση του χώρου και των προτομών.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου, που κάλεσε τους μαθητές σε συνάντηση. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους μαθητές και τη διευθύντρια ότι από πλευράς Δήμου Έδεσσας θα δοθούν όλα τα απαραίτητα υλικά για την εθελοντική δράση των μαθητών.

«Είναι συγκινητικό που οι αυριανοί πολίτες δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για την πόλη και την ιστορία μας. Εχθές δέχτηκα μία επιστολή των μαθητών της Γ3 τάξης του 3ου Γυμνασίου Έδεσσας για τα γκράφιτι, που κυριολεκτικά βεβηλώνουν κάποια σημεία της πόλης. Σήμερα είχα την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί τους σκέψεις, ιδέες αλλά και την κοινή αγωνία για μία πόλη φιλική και καθαρή. Είμαι ενθουσιασμένος από τη συνάντησή μου με τα παιδιά που αποδεικνύουν περίτρανα ότι η πλειοψηφία της νεολαίας μας έχει θετική στάση απέναντι στα πράγματα, ενώ οι ζημίες και οι βανδαλισμοί αποτελούν πράξεις μίας μικρής μειοψηφίας» δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments