....

ΔΗΜΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

            Σας καλούμε να προσέλθετε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας, που θα διεξαχθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου την

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 16.00΄ σύμφωνα με τις διατάξεις του αρθ. 65 & 67 του Ν.3852/2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

  1.  Έγκριση σχεδίου Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Έδεσσας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, για την εκτέλεση της πράξης «Κατασκευή αγωνιστικού χώρου και στίβου γηπέδου Δήμου Έδεσσας» (Εισηγητής: Δ/νση Τ.Υ. & Πολεοδομίας).

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

  1. Έγκριση της έκθεσης Δ΄ τριμήνου του έτους 2014 για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
  2. Διακοπή συνδρομής εντύπου με τίτλο ¨Οδηγός εργατικής νομοθεσίας¨ (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
  3. Εκμίσθωση δημοτικού αγροτεμαχίου που βρίσκεται στον οικ. Καρυδιάς της Τ.Κ. Καρυδιάς  (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).
  4. Παραχώρηση χρήσης αντλιοστασίων και αρδευτικών δικτύων χωρικής αρμοδιότητας της Τ.Κ. Νησίου στην υπό σύσταση αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που θα αποτελείται από τοπικούς χρήστες. (Εισηγητής: Δ/νση Διοικητικών & Οικονομικών υπηρεσιών).

 

Για επιπλέον πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου για πληρέστερη ενημέρωση.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments