....

ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ : ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΙΑ

Το γύρω του κέντρου της πόλης των Γιαννιτσών με τα ποδήλατα  τους

στα πλαίσια του προγράμματος της Κυκλοφοριακής Αγωγής , πραγματοποίησαν την προηγούμενη εβδομάδα οι μαθητές της  ΣΤ΄τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών « Πηνελόπη Δέλτα». Οι μαθητές απήλαυσαν τη διαδρομή, που είχε ως αφετηρία την αρχή του πεζόδρομου και τερματισμό το σχολείο τους. Στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ,συνεχάρη τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και δεσμεύτηκε να είναι δίπλα τους έμπρακτα στην ημερίδα που από κοινού θα διοργανώσει ο Δήμος και το 5ο Δημοτικό σχολείο στις 7 Μαΐου με θέμα την Κυκλοφοριακή Αγωγή και με κεντρικό ομιλητή τον δημοσιογράφο Άρη Σταθάκη.

Η τροχαία των Γιαννιτσών υπό την επίβλεψη του Υποδιοικητή κ. Ιορδάνη  Βελόπουλου εξασφάλισε την ομαλή και ασφαλή μετακίνηση των παιδιών καθ’όλη τη διάρκεια της ποδηλατοδρομίας.

Τέλος ,συνοδοιπόροι των παιδιών υπήρξαν η σχολή οδηγών του κ. Δημητριάδη, οι ειδικές μεταφορές του κ.Κρουσταλέλη ,τα μέλη του ομίλου μοτοσικλετιστών Γιαννιτσών και φυσικά ο κ.Τσιρέλης (evolution bike) που σε συνεργασία με το ιδιωτικό ΚΤΕΟ  Αλέξανδρος  δώρισαν στα παιδιά το πιο προστατευτικό μέσο για ασφαλή οδήγηση με το ποδήλατο –το κράνος.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments