......

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Ν.ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ


    Απαντώντας στους λασπολόγους αμέσως και οχι μετα απο 10 μέρες!!!!

    -Αξιότιμες κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης ειναι προφανές οτι δεν σας άρεσε η πικρή αλήθεια. -Κοιταχτειτε στον καθρέφτη και αν δε νιωθετε ντροπή για τον εαυτο σας τοτε μιλήστε για μενα και για τη Δήμαρχο(Εσεις και οι γονείς σας που βρίζατε δημόσια τη Δήμαρχο Σκύδρας προεκλογικά και μετεκλογικά).

    Ρίξατε τόση λάσπη και είπατε τοσα ψέματα,μεχρι και οτι εχει ΜΚΟ. Αν ειναι δυνατον!!! -Δεν περιμένω απο κανέναν επιβράβευση, οπως περιμένετε εσείς...

    Κριθήκαμε όλοι...Σαν νέος επιστήμονας του κλάδου της Οδοντιατρικής, που επίσης βάλλεται εξέφρασα την άποψη μου.

    -Εγώ κρίθηκα και κρίνομαι, αναλαμβάνω την ευθύνη κάθε μου κουβέντας, αγωνίζομαι πράττοντας το καθήκον μου ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ ως Αυτοδιοικητικός,χωρις να ξεχωρίζω κανέναν και χωρις να μπορεί να με φιμώσει κανένας.

    -Πάντα στη Πρώτη γραμμή χωρίς να διαπραγματεύομαι θέσεις και αξιώματα.

    -Αγαπητές μου κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης τα αιτήματα του Δήμου Σκύδρας,να είστε σίγουροι πως θα ειναι δίκαια και δεν θα αφήνουν περιθώρια στην οποιαδήποτε Κυβέρνηση να αρνηθεί την συνεργασία της με τη Δήμαρχο.

    -Φυσικά, με τις παλιοκομματικες τακτικές και τον υποτακτικό τρόπο σκέψης σας(Αυτοί ειναι δικοί μας να τους βοηθήσουμε ενω οι αλλοι δεν ειναι δικοί μας να μην τους βοηθήσουμε) πηγαίνετε τον Δήμο μας πίσω,επιτέλους βγάλτε τις παρωπίδες σας.

    -Διεκδικούμε έργα και δεν παρακαλάμε για βοήθεια.

    -Οι σκέψεις μου και οι τοποθετήσεις μου προφανώς και δεν περιμένω να σας βρουν σύμφωνους,άλλωστε δεν απευθύνθηκα σε εσας,αλλα μοιράστηκα τις αυθόρμητες και αληθινές σκέψεις μου με τον Κυρίαρχο Λαό,αυτόν που έστειλε εσάς στο Καναβάτσο(κατι που δυσκολεύεστε να αποδεχθείτε).

    -Αξιολάτρευτες κυρίες μου και κύριοι της αντιπολίτευσης σπεύδετε να συγχαρείτε αλλους Δημάρχους του Νομού Πέλλας αλλά δυσκολεύεστε να επικροτήσετε το έργο της Δημάρχου που είναι προς όφελος ΟΛΩΝ των Συμπολιτών μας,δίνεται μάλιστα την εντύπωση οτι δεν σας αρεσει που τα καταφέρνει τόσο καλα μαζί με όλους τους συνεργάτες της.(Να σας θυμήσω οτι η Βούληση των Συμπολιτών μας για το συνδυασμό της Δημάρχου αγγιξε το 65 %) Αξιέπαινες Κυρίες και Κύριοι της αντιπολίτευσης ειναι δικαίωμα σας,να σας αρέσουν τα μνημόνια και οι μνημονιακές Κυβερνήσεις με τους Υπουργούς που πέρασαν την τελευταία δεκαετία. Λυπάμαι διότι εγω είμαι αντίθετος.

    Ο Δήμος Σκύδρας και η ΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ.ΙΓΝΑΤΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ήταν είναι και θα ειναι παντα στη πρώτη γραμμή για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου. -Αυτό φάνηκε άλλωστε για ακόμη μια φορά με την υπεύθυνη και μαχητική στάση μας για την αντιμετώπιση του Κορωνο'ι'ού!!! -Ανεπιτυχής η προσπάθειά σας να εμπλέξετε την αυτοδιοίκηση με κομματικές εξαρτήσεις..εμείς είμαστε η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, οι άμεσοι συνεργάτες της δημάρχου απ όλους τους χώρους και εσείς όσο και να προσπαθήσετε, όπως προσπαθήσατε και προεκλογικά, δεν θα το ακυρώσετε!

    Ευτυχώς η κοινωνία μας είναι προοδευτική και τα κριτήρια επιλογής εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης είναι αυτά της ικανότητας, της εντιμότητας, της γνώσης, της σοβαρότητας, της ειλικρίνειας. Εσείς προσπαθήσατε να παρασύρετε τους συνδημότες μας χρησιμοποιώντας παρωχημένα κομματικά κριτήρια..να σας δωσω και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα: ο δήμαρχος Μενεμένης - Αμπελοκήπων, που ανήκει στο κόμμα της ΝΔ, εκλέγεται από την πρώτη Κυριακή με ποσοστό 70% σ ένα δήμο που στις Εθνικές εκλογές αναδεικνύει πρώτο κόμμα το Συριζα...εσείς θέλετε να χηραγωγήσετε κομματικά τους συνδημότες μας. Σας ενοχλούν και τα έργα της Δημάρχου....

    Υγ1.  Δεν θα κρύψω ποτέ τις σκέψεις και τις απόψεις μου

    Υγ.2  Εχουμε Δημοκρατία και όχι Χούντα

     

    Υγ.3  Θα μαχομαι συνεχώς και αδιάκοπα ωστε να μπορείτε και εσείς να εκφράζετε τις δικές σας απόψεις. Υγ4Σεβάστηκα και σέβομαι απόλυτα όλες και όλους τους συμπολίτες μου,αυτή η σχέση άλλωστε ειναι αμφίδρομη και καταγεγραμμένη στις εκλογές του 2014 αλλα και πολύ ισχυρότερη στις πρόσφατες του 2019.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments