....

ΔΗΜΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ : ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πρόσκληση συμμετοχής συλλόγων και επαγγελματιών στις γιορτινές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας

 

Σ΄εξέλιξη βρίσκονται οι γιορτινές προετοιμασίες του Δήμου Σκύδρας ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Προγραμματίζονται ποικίλες εκδηλώσεις που θα ξεκινήσουν από την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην πλατεία Δημοκρατίας, απέναντι από το Δημαρχείο, και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου του νέου έτους.

Οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν θα έχουν ως επίκεντρο το νόημα και τη σημασία των Χριστουγέννων και την υποδοχή του νέου χρόνου, μέσα σε πνεύμα πίστης, αλληλεγγύης κι ομοψυχίας με βάση τις παραδόσεις και τα έθιμα του λαού μας.

Παράλληλα θα υλοποιηθούν δράσεις ψυχαγωγικού χαρακτήρα για όλους τους συμπολίτες και τους επισκέπτες μας, μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο του εμπλουτισμού των εκδηλώσεων με δράσεις ψυχαγωγικού, εκπαιδευτικού, πολιτιστικού, κοινωνικού χαρακτήρα αλλά και υγειονομικού - εμπορικού, ο Δήμος Σκύδρας προσκαλεί σχολεία, συλλόγους, ΚΔΑΠ, επαγγελματίες να εκδηλώσουν και να καταθέσουν ανάλογο αίτημα συμμετοχής στο Δημαρχείο, από την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023 κι ώρα 13:00΄.

Για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται: στον Πρόεδρο Δημοτικής Κοινότητας Σκύδρας Θεόδωρο Αντωνιάδη, τηλ.:6974661506 και στην αρμόδια προϊσταμένη Ελένη Ευαγγελίδου, τηλ.: 2381351882.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments