....

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ : ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ

  Μιας και βρισκόμαστε λίγο καιρό πριν από τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης ακολουθούν ορισμένες σκέψεις προς όλους όσους θέτουν εαυτόν στην ψήφο των δημοτών. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια κακοποιήθηκε ο θεσμός της Αυτοδιοίκησης στο όνομα των ρουσφετιών, του πάρε δώσε και έχει χάσει την αίγλη που του αξίζει. Για τα επόμενα πέντε χρόνια θα αποφασίσουμε, ευχόμαστε συνειδητά, ποιος θα είναι ο κατάλληλος για την κατάλληλη θέση. Φτάνει πια με την υπέρμετρη προβολή στα κοινωνικά δίκτυα. Κάπου καταντάει κουραστικό.

Μια απλή συμβουλή είναι το ότι στο επόμενο δίλεπτο έχουμε ήδη ξεχάσει σε ποιο μέρος ή χορό βρισκόταν ο χ υποψήφιος. Φτάνει παιδιά!

Βγείτε λίγο στον κόσμο που έχει πολλαπλά προβλήματα. Καταγράψτε τα προβλήματα και αφήστε τις υποσχέσεις. Το ότι γνωρίζει κάποιος 100 άτομα δεν τον καθιστά νικητή την επόμενη μέρα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να πείσει αυτά τα 100 άτομα πως αν εκλεγεί μπορεί να αλλάξει την μέχρι σήμερα νοοτροπία: ότι για όλα μα για όλα μπορεί να φροντίσει ο Δήμος. Ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς.

Ο κάθε Δήμος έχει ένα σωρό προβλήματα από οικονομικά μέχρι έλλειψη προσωπικού κ.ά. Ας φροντίσουμε λίγο όλοι μαζί να μην βγάζουμε ο ένας το μάτι του άλλου. Ας φροντίσουμε να συζητήσουμε όλοι μαζί για τα προβλήματα και κυρίως για τις λύσεις που μπορεί να βρεθούν. Και ας αφήσουμε στην άκρη τα φαραωνικά όνειρα του τύπου «Το κάνει ο τάδε Δήμος γιατί να μην το κάνουμε κι εμείς;». Πρώτα από όλα αγαπητοί υποψήφιοι γνωρίστε τον τόπο και τα προβλήματα. Και επιτέλους ας εκλεγείτε μια φορά και μόνο και ας κάνετε έργο.

Να σπάσετε αυγά γιατί αλλιώς ομελέτα δεν γίνεται.

Δεν θέλουμε πια επαγγελματίες δημοτικούς συμβούλους.

Θέλουμε αυτούς που είναι αποφασισμένοι να δουλέψουν όχι για να προβάλλουν αυτή τη δουλειά στα κοινωνικά δίκτυα!

  Και πάμε στο θεσμό της περιφερειακής ενότητας εκεί όπου βλέπουμε ή μαθαίνουμε για υποψηφίους από το πουθενά. Δεν έχουν πατήσει το πόδι τους πουθενά και ζητάνε την ψήφο μας. Αρκούνται στους γνωστούς κομματικούς φίλους. Αρκούνται τώρα να γυρνάνε από εδώ κι από εκεί στα πανηγύρια για να τους μάθουν και άλλοι.

Λυπόμαστε αλλά υπάρχουν πάρα πολλά προβλήματα που θα μπορούσε να λύσει η περιφερειακή ενότητα και που δυστυχώς και αυτή αρκέστηκε στην εξυπηρέτηση γνωστών και φίλων.

Όμως κάποιοι πάλι θα πιστέψουν στο παραμύθι της ανάπτυξης, στο παραμύθι της ασφάλειας και των ηγετικών προσωπικοτήτων.

Είναι καιρός να δώσουμε ένα μάθημα σε όλους τους παραμυθάδες: να ψηφίσουμε με συνείδηση να επιλέξουμε αυτούς που θεωρούμε ικανούς για την όποια θέση επιλεχθούν να υπηρετήσουν αύριο μεθαύριο.

Και επειδή μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται φίλοι, αδέρφια, ξαδέρφια, κουμπάροι κλπ. ας αφήσουμε στην άκρη συναισθηματισμούς και δεσμούς και ας σκεφτούμε καθαρά: με ποιον θέλουμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας;

Υ.Γ.: σας παρακαλούμε αποφύγετε τα φυλλάδια, ρυπαίνουν το περιβάλλον!

Υ.Γ.1: μην μας ζαλίσετε στα τηλέφωνα, έχουμε και μια αξιοπρέπεια!

Υ.Γ.2: με μέτρο τα posts και οι αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα.. έλεος κάπου!

Αυτά

Με αγάπη (λέμε τώρα)

Ένας ψηφοφόρος

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments