....

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ»: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Ν. Παπανικολάου: «Η παρουσία και η δυναμική μας ενοχλεί ‘’Εφιάλτες’’ του παρελθόντος που ξαναεμφανίστηκαν στο… παρασκήνιο»

Σε κλίμα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στελεχών και υποψηφίων συμβούλων της «Δημοτικής Ενότητας», το βράδυ της Δευτέρας, σε αίθουσα συνεδριάσεων ξενοδοχείου των Γιαννιτσών. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας, επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας», Νίκος Παπανικολάου μίλησε στα στελέχη της παράταξης, ενώ αμέσως μετά ανακοίνωσε νέα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, ισχυρή ένδειξη ότι η κατάρτιση του ψηφοδελτίου προχωρά σε γρήγορους ρυθμούς και μάλιστα με ανθρώπους που έχουν κύρια χαρακτηριστικά την ικανότητα και τη θέληση να προσφέρουν στον Δήμο και στους δημότες.

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στην μέχρι σήμερα πορεία της προεκλογικής περιόδου και σ’ αυτά που πρόκειται να ακολουθήσουν, υπενθυμίζοντας τις βασικές αρχές και θέσεις της παράταξης, με βάση τις οποίες έχει καταρτιστεί το πρόγραμμα της «Δημοτικής Ενότητας» για την αυριανή διοίκηση του Δήμου. «Λειτουργούμε μέσα σ’ ένα πλαίσιο δράσεων που θα πάει το Δήμο Πέλλας μπροστά, μακριά από την σημερινή ακινησία και μιζέρια της απερχόμενης δημοτικής αρχής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανικολάου.

«Οι δημοτικές αρχές κρίνονται από δύο πράγματα. Από το έργο τους και από τη συμπεριφορά τους. Και στα δύο ο κ. Στάμκος επέδειξε αρνητικό πρόσωπο. Πρώτα απ’ όλα γιατί δεν υπάρχει καθόλου έργο και προσπαθεί να δικαιολογήσει την απραξία αυτή. Παράλληλα, με την συμπεριφορά του οδήγησε στην αποχώρηση τον μισό συνδυασμό του! Πρωτόγνωρα πράγματα δηλαδή για τα δεδομένα του θεσμού αλλά και της περιοχής μας! Άρα την αποτυχία να παρουσιάσει έστω και ένα ελάχιστο έργο έπρεπε να τη δικαιολογήσει», σημείωσε ο κ. Παπανικολάου στα στελέχη της «Δημοτικής Ενότητας». Αναφερόμενος ειδικότερα στον «μύθο» που ισχυρίζεται ο απερχόμενος Δήμαρχος λέγοντας ότι «συμμάζεψαν τα οικονομικά του Δήμου», επισήμανε: «Τα χρήματα που ήρθαν σε όλους τους Δήμους της χώρας για να τακτοποιηθούν οφειλές προς τρίτους, η παράταξη που διοικεί το δήμο το χαρακτήρισε συμμάζεμα των οικονομικών. Είναι η δικαιολογία για το ότι δεν έγινε τίποτα».

Ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας» αναφέρθηκε σε όλες τις ελλείψεις που έχει ο Δήμος απουσία έργου, ενώ είπε πως «οτιδήποτε προχωρά και γίνεται είναι δημοπρατημένα από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του πρώην Δήμου Γιαννιτσών, δηλαδή από εμάς που διοικήσαμε τον Δήμο και προχωρήσαμε σε πλειάδα θεμάτων».

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε επίσης στον «πόλεμο λάσπης» που δέχεται από συγκεκριμένο blog, κατονομάζοντας τους διαχειριστές του, οι οποίοι, όπως είπε, αναρτούν αήθη, προσβλητικά και χυδαία δημοσιεύματα κατά της παράταξης και του ιδίου. «Πράγμα που σημαίνει ότι η ‘’Δημοτική Ενότητα’’ ενοχλεί για τη συνέπεια, τον προγραμματισμό και τη διαφορά φιλοσοφίας που λειτουργεί από τους αντιπάλους της, οι οποίοι νιώθοντας ανασφαλείς λειτουργούν απροκάλυπτα», είπε προσθέτοντας: «Η ανωτερότητα της παράταξής μας, που λειτουργεί ως ομάδα, με συγκεκριμένο σχέδιο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και με δράσεις που θα φέρουν τον Δήμο Πέλλας στη θέση που του αξίζει, είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο σήμερα είμαστε εδώ και πάλι παρόντες. Αυτό φαίνεται ότι έχει ενοχλήσει τους γνωστούς… «Εφιάλτες» του παρελθόντος, που εμφανίστηκαν και πάλι στο… παρασκήνιο, επιζητώντας ανταλλάγματα», υπογράμμισε με νόημα ο επικεφαλής της «Δημοτικής Ενότητας».

«Διοικήσαμε με γνώμονα τον δημότη και μόνο, χωρίς να υπολογίζουμε το οποιοδήποτε χρώμα προτιμούσε πολιτικά. Το ίδιο συνεχίζουμε να κάνουμε. Ο συνδυασμός είναι πολυσυλλεκτικός, από ανθρώπους που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, που έχουν εμπειρία, που έχουν προσφέρει ο κάθε ένας στον τομέα του, που έχουν διάθεση να προσφέρουν στον Δήμο και τους Δημότες. Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά μας, με αυτόν τον γνώμονα έγινε και γίνεται η επιλογή των προσώπων που βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο μας», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.

Νέα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων

Αμέσως μετά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέλλας ανακοίνωσε 11 νέα ονόματα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, που είναι τα εξής:

  1. Ασικλάρη Φανή
  2. Ζουρνατζίδης Ισαάκ
  3. Κάμτσης Βασίλειος
  4. Λιάτσος Γρηγόριος
  5. Ρίσκος Μανώλης
  6. Στάρη Κατερίνα
  7. Στεφανίδης Αναστάσιος
  8. Συρώκα Παρασκευή 
  9. Τζιτζικλή - Σιώνη Ελπίδα
  10. Χάλη Σοφία
  11. Χριστοφορίδης Δημήτριος
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments