....

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ" ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΞΕΦΑΝΤΩΣΑΝ ΟΙ ΧΟΡΩΔΟΙ

     Αφού σας ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά για την την προβολή του έργου της Δημοτικής μας Χορωδίας δημοσιεύοντας τις των εκδηλώσεις μας, σας στέλνουμε ένα δελτίο τύπου από  πρόσφατή μας εκδήλωση και παρακαλούμε για την δημοσίευσή της.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΥ" ΩΔΕΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

  Την Τετάρτη 12-2-2014 τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας του "Αλεξάνδρειου" Ωδείου Γιαννιτσών, πραγματοποίησαν το "μουσικό τους απογευματινό" που πλέον έχει καθιερωθεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή και όπως τόνισε ο πρόεδρος της Χορωδίας κ. Βασίλης ΤΡΑΟΥΔΑΣ , η εκδήλωση αυτή συντελεί στη σύσφυξη των μεταξύ τους σχέσεων και στην οποία έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και φίλοι της χορωδίας,που να σημειωθεί έδωσαν το πολυπληθές παρόν τους σ'αυτή.
Οι χορωδοί αποτελούν μια καλή παρέα κάθε ηλικίας, που αγαπά το καλό ποιοτικό τραγούδι και την μουσική και σε πείσμα των δύσκολων καιρών, θέλουν να περνούν ευχάριστα.
Οι εκδηλώσεις της Χορωδίας που έχουν προγραμματίσει για το εγγύς μέλλον με τον νέο τους μαέστρο κ. ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΛΟΥ Δημήτρη, είναι:
- Συμμετοχή σε συναυλία με δύο διεθνούς φήμης κιθαρίστες με τραγούδια του Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ στις 22-3-2014 στο εδώ Πνευματικό Κέντρο, με τη επιμέλεια του καλλιτεχνικού Διευθυντή του Ωδείου.
- Εκδρομή με συναυλία στο εξωτερικό την άνοιξη του 2014.
Στην εκδήλωση εκπροσώπησε τη ΔΗΚΕΠΑΠ - στην οποία ως γνωστό υπάγεται η Χορωδία - η Αντιπρόεδρός της κ. ΛΟΥΣΠΑ Έρη και ο καλλιτεχ.
Διευθυντής του Ωδείου κ. ΑΝΔΡΟΝΟΓΛΟΥ Γιάννης.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments