....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ: ΤΑ ΒΡΟΝΤΗΞΕ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΨΕ Η Κ. ΖΙΑΚΑ ΜΑΡΤΙΝΑ (ΟΛΟ ΤΟ VIDEO)

Μετά την παραίτηση από την θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΑ κ. Χούρσογλου είχαμε το πρώτο θέμα συζήτησης για την αντικατάστασή του.

Με την ανακοίνωση του δημάρχου κ. Μπίνου ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι ο κ. Ζαχαριάδης, η κ. Ζιάκα ζήτησε τον λόγο από τον πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου και ανέφερε ότι δεν ψηφήζει την πρόταση του δημάρχου και επίσης παραιτείται από την θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΑ.

Την στιγμή που σηκώθηκε να φύγει σε έξαλλη κατάσταση ακούσαμε να λέει «τι είμαστε, μαριονέτες εδώ;» και στην συνέχεια να λέει και πάλι ότι μία γυναίκα μπορεί να είναι πιο άξια και από 30 άνδρες.

Αξίζει να σημειώσουμε μετά την αποχώρησή της από την αίθουσα την ακολούθησε και κ.  Χρήστος Χούρσογλου.

Στην συνέχεια είχαμε τα σχόλια της μίζονος αντιπολίτευσης του κ. Σηφάκη για την όλη κατάσταση και τη δεύτερη παραίτηση.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο δήμαρχος δεν έκανε κάποια συζήτηση μαζί της για το ποιον πρόκειται να προτείνει για νέο πρόεδρο στην επιχείρηση και γι’ αυτούς τους λόγους η κ. Ζιάκα αντέδρασε μ' αυτό τον τρόπο στην συνεδρίαση.

 

Παρακολουθείστε το βίντεο:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments