....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΟΜΕΊΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ- ΕΔΕΣΣΑΣ

Συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο της Δήμου Έδεσσας στις 30-10-2015 με αρκετά θέματα προς συζήτηση. Το 30ο θέμα της συνεδρίασης αφορούσε συζήτηση και λήψη απόφασης για την μίσθωση του Δημοτικού Λατομείου Μαρμάρων στην Τ.Κ. Νησίου.

Εκεί κατά την διάρκεια της συζήτησης και στο τέλος ο Δήμαρχος έμεσα απευθύνθηκε προς τον Επικεφαλή κ. Ρυσάφη Αντώνη της Μείζονος Αντιπολίτευσης χαρακτηρίζοντάς τον ότι ανήκει στην καταηγορία των "Άγουρων Εδεσσαίων"  προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Ρυσάφη να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό του και ο Δήμαρχος του απάντησε ότι δεν αναφερόταν στον ίδιο.Image and video hosting by TinyPic

Το περίεργο στην υπόθεση του λατομείου είναι ότι η εταιρεία επανειλημμένα κατά τη διάρκεια της συζήτησης μέσω του νομικού της εταιρείας της ζητούσε για ποιό λόγο ο Δήμος δεν παίρνει το χρηματικό ποσό περίπου 20.000 € από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Αυτό το θέμα πολλούς προβλημάτισε και έβαλε σε διάφορες σκέψεις,  γιατί επίκειται η εκκρεμούσα δίκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Τελικά η συμπολίτευση ψήφισε να γίνει η ανάληψη των χρημάτων από το Παρακαταθηκών.

 

Παρακολουθήστε το 36λεπτο βίντεό μας και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments