....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : «ΑΛΛΑΛΟΥΜ» ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΑΡΔΕΥΣΗΣ (VIDEO)

 

 

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού  Συμβουλίου  Δήμου Έδεσσας που πραγματοποιήθηκε στις  30-3-2018 ένα από σημαντικά θέματα που συζητήθηκε  και διήρκησε μιάμιση ώρα ήταν ο κανονισμός άρδευσης. Αυτό που εύκολα διαπιστώθηκε στην συνεδρίαση είναι ότι κανένας από τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν φάνηκε να ήταν ενημερωμένος για το  θέμα, δεν είχαν είχαν μελετήσει την ορθότητα των άρθρων του κανονισμού. . Ο μοναδικός από όλους που φάνηκε διαβασμένος στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον  κανονισμό ήταν ο Δημοτικός Σύμβουλος της αντιπολίτευσης Παρθενόπουλος Γιώργος ο οποίος  όταν πήρε τον λόγο άρχισε να διαβάζει κατά άρθρο "τα αλλαλούμ του κανονiσμού"  (video) και πριν την διακοπή  αποχώρησε από την αίθουσα λέγοντας ότι παραιτείται και από Δημοτικός Σύμβουλος χωρίς βέβαια να το εννοεί αλλά ήταν μια έντονη αντίδραση και αγανάκτηση από μέρος του για να δείξει με πόση προχειρότητα συντάχθηκε ο Κανονισμός Άρδευσης .. 

Ακούγοντας τα λεγόμενα του κ. Παρθνεόπουλου άμεσα  οι υπόλοιποι διαφοροποίησαν την θέση τους μέχρι ακόμα και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων  όπως θα δείτε στο βίντεο.

Στο τέλος μετά από όλο αυτό το αλλαλούμ έγινε πρόταση από τον Αντιδήμαρχο Αγροτικών θεμάτων Σαμλίδη να αναβληθεί το θέμα σε επόμενη νεα ημερ/νία με  μοναδικό θέμα συζήτησης τον κανονισμό άρδευσης.

Με το σκεπτικό να έρθουν αυτή την φορά πιο καλά ενημερωμένοι και διαβασμένοι όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι των κοινοτήτων αλλά και με προτάσεις.

 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments