....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 15-6-2015 (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκε χθες 15 Ιουνίου 2015 το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Έδεσσας ακόμη μια φορά σε κλίμα έντασης ερωτήσεων και αορίστων απαντήσεων.<--break->

Βασικά θέματα που είχαν τεθεί προς συζήτηση ήταν η ανάθεση του  καταστήματος "Τημενιδών" και του Κέντρου Καταρρακτών για τα οποία θα γίνουν ξεχωριστές αναρτήσεις τις επόμενες μέρες με βίντεο όπως επίσης και σχετική ανάρτηση για τα χρέη της ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ Α.Ε.

Εμείς ως ΤASTV.GR δεν παρουσιάζουμε τα γεγονότα "κατ' εντολήν" όπως άλλα τοπικά ΜΜΕ  χωρίς να είμαστε "παπαγαλάκια"  κανενός! 

Εμείς κάνουμε πραγματική δημοσιογραφία εδώ και 35 ολόκληρα χρόνια και για αυτό κάνουμε την κάθε δυνατή προσπάθεια να σας παρουσιάζουμε την πραγματικότητα μέσα από τα βίντεο που μαγνητοσκοπούμε από  κάθε Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας εδώ και 5 χρόνια και τα αναρτούμε στο διαδύκτυο!

Στο παρακάτω βίντεο  θα ακούσετε τις ερωτήσεις και απαντήσεις που δόθηκαν από τον Δήμαρχο και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους

Από τον Ρυσάφη Αντώνη τέθηκε το θέμα για το λατομείο στο Νησί-Πέλλας κ.ά.

Από τον Φουνταλή Μιχάλη τέθηκαν ερωτήματα για την κατασκευή στίβου στο νέο γυμναστήριο και τι ενέργειες έχουν γίνει για αυτό. Ακόμη έθεσε ερώτημα μεταβίβασης στην δικαιοδοσία του Δήμου του  50% του στρατοπέδου που βρίσκεται στο Κλεισοχώρι-Πέλλας κ. ά.

Από τον Δημητριάδη Βασίλη έγινε το ερώτημα για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στο Ριζάρι Πέλλας από τον εργολάβο καθώς και για το στάδιο εργασιών του γηπέδου κ.ά.

Επίσης από τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ριζαρίου κ. Δημητριάδη έγινε έντονη διαμαρτυρία κατά του εργολάβου διότι κωλυσιεργεί να αποπερατώσει το έργο και οι κάτοικοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα όπως πρόσφατα ασθενοφόρο δεν μπορούσε να διακομίσει ασθενή από οικία.  

Στο τέλος του βίντεο την συζήτηση πυροδότησε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μουράτογλου ο οποίος είπε επί λέξη "Να σηκωθούν να φύγουν είναι άκρως επικίνδυνη η Κυβέρνηση" που στο άκουσμα αυτό αντέδρασε έντονα ο Βασίλης Δημητριάδης. 

Επίσης τέθηκε ερώτηση στον Δήμαρχο από Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξής του σχετικά  με την διάνοιξη του θυροφράγματος στην λίμνη Βεγορίτιδα όπου ο Δήμαρχος του απάντησε αόριστα όπως θα δείτε στο βίντεο  επειδή δεν γνώριζε ότι περισσότερο απο 10 ημέρες έχει κλείσει η Δ.Ε.Η. το θυρόφραγμα με εντολή άνωθεν.

Παρακολουθήστε το 20λεπτο βίντεο  με πολλά άλλα ενδιαφέροντα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments