....

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΔΕΣΣΑΣ : ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΜΕ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ [ΒΙΝΤΕΟ]

ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΡΙΑ «ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ»

Τρία λεπτά αρκούσαν για να γίνει της κακομοίρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Έδεσσας, κατά τη συνεδρίαση που έγινε την Τετάρτη 13 Απριλίου. Μάλλον καιρό είχαν να ανάψουν τα αίματα και η εικόνα που παρουσίασε ο Αντώνης Ρυσάφης, δεν τιμά τον ρόλο του ως αντιπολίτευση και ως δημοτικού συμβούλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δήμαρχος ανέφερε ότι έχει φίλους στην Έδεσσα, πολύ πριν γίνει Δήμαρχος, και ότι θα έχει όταν αφήσει τον δημαρχιακό θώκο. Αυτό μάλλον δεν άρεσε στον κ.Ρυσάφη, που φωνάζοντας και χάνοντας τη ψυχραιμία του, πέταξε κουβέντες (βρισιές για την ακρίβεια) προς το πρόσωπο του Δημάρχου, λέγοντας του ότι «έχει κάνει στρατό», «που είναι τα παιδιά σου» και άλλα τέτοια. Για να είμαστε ακριβείς (αν και θα δείτε και θα ακούσετε στο βίντεο) ο κ.Ρυσάφης μάλλον λάθος κατάλαβε τις φράσεις του Δημάρχου, ίσως να τις εξέλαβε και ειρωνικά προς το πρόσωπο του. Προφανώς κατάλαβε ότι ο Δήμαρχος εννοούσε ότι ο κ.Ρυσάφης δεν μεγάλωσε στην Έδεσσα και ότι έζησε στην Γερμανία, αλλά εμείς δεν αντιληφθήκαμε κάτι τέτοιο.

Όπως και να έχει η εικόνα «μιλάει» από μόνη της. Το λυπηρό είναι ότι για τρία λεπτά περίπου το Δημοτικό Συμβούλιο θύμιζε αρένα λεόντων. Κάτι που φυσικά δεν τιμά το Σώμα και πολύ δε περισσότερο όλους όσους ψήφισαν, τους δημότες. Η κλήση σε τάξη από τον Πρόεδρο αρχικά δεν βοήθησε, όπως επίσης δεν βοήθησαν και οι επεμβάσεις του κ.Τσεπκετζή από την άλλη παράταξη της αντιπολίτευσης.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε το γεγονός για ορισμένους δημοτικούς συμβούλους: αν δεν είστε σε κάποιο γραφείο ή στο σπίτι σας, καλό θα είναι να προσέχετε ότι φαίνεται πίσω ή δίπλα σας. Δεν είναι τοκ σόου το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε πάνελ σε δελτίο ειδήσεων. Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό και σημαντικό και κάποιοι (ή κάποιες) δυστυχώς το εξευτελίζετε.

Καλό είναι (όχι για εμάς) αλλά για τους ψηφοφόρους σας να ζητήσετε μια μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την εικόνα αυτή. Και μην ξεχνάτε ότι στις επόμενες εκλογές θα σας φηφίσει και νέος κόσμος, οι σημερινοί 18άρηδες, που προφανώς δεν σχημάτισαν την καλύτερη εικόνα για το μέλλον του τόπου τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το 5ο λεπτό και μετά:

 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments