....

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΥΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ

Με την δημοφιλή παιδική ταινία τα Στρουφμάκια Νο 2 ξεκινά ο Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος στην Έδεσσα.

Σε ένα καταπράσινο τοπίο στην περιοχή των Μύλων στους Καταρράκτες οι φίλοι του κινηματογράφου θα απολαύσουν για δύο μήνες, Ιούλιο και Αύγουστο, αξιόλογες νέες ταινίες. Με νέες μειωμένες τιμές  όπως:  γενική είσοδο με 5 €, εισιτήρια για πολύτεκνους, φοιτητές και ΑΜΕΑ των 3 € και οι ενήλικες συνοδοί παιδιών μόνο για τις παιδικές ταινίες με 2 €,  η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας (ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε.) προσκαλεί όλους να αγκαλιάσουν την πολιτιστική αυτή δράση που υλοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας.   

 

Λίγα λόγια για την ταινία :

Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη. Η ιστορία της νέας ταινίας θα μας ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι, αποτίοντας φόρο τιμής στις ευρωπαϊκές ρίζες των Στρουμφ.

Ο πανούργος Δρακουμέλ δημιουργεί τα Πειραχτήρια, μια σκανταλιάρικη και χοντροκομμένη εκδοχή των Στρουμφ. Πολύ σύντομα όμως ανακαλύπτει ότι μόνο ένα γνήσιο Στρουμφ μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει και συγκεκριμένα η Στρουμφίτα που κατέχει το μυστικό ξόρκι για να μετατρέψει τα Πειραχτήρια σε αληθινά Στρουμφ. Έτσι, ο Δρακουμέλ την απαγάγει και την πηγαίνει στο Παρίσι, εκεί που όλοι τον θεωρούν ως τον σπουδαιότερο μάγο του κόσμου. Ο Μπαμπαστρούμφ, ο Σκουντούφλης, ο Γκρινιάρης και ο Μελένιος αφήνουν το Στρουμφοχωριό και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πάτρικ και Γκρέις Γουίνσλοου –τους συμμάχους τους από τη Νέα Υόρκη- για να τη φέρουν πίσω. Ομως η Στρουμφίτα, που πάντα πίστευε ότι ήταν διαφορετική από τα άλλα Στρουμφ, αισθάνεται ότι βρήκε τη θέση που της αξίζει ανάμεσα στα Πειραχτήρια και θα χρειαστεί πολλή προσπάθεια για να πειστεί ότι το Στρουμφοχωριό δεν είναι το ίδιο χωρίς εκείνη.

Από Τρίτη 1/ 7 έως Κυριακή 7/7 ώρες προβολής 9:30

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments