....

ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ Θ. ΧΟΥΝΤΑ

 

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε το βράδυ της Τετάρτης η δημοσιογράφος Θάλεια Χούντα που δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης στο γκαράζ της πολυκατοικίας της, επί της οδού Υψηλάντου στο Κολωνάκι.

 

Στο υπόγειο του σπιτιού δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι και διακομίστηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Κλιμάκια της αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο πραγματοποιώντας έρευνες για το περιστατικό.Image and video hosting by TinyPic

Πριν από μερικούς μήνες, η Θάλεια Χούντα είχε καταγγείλλει δολοφονική απόπειρα εναντίον της στο σπίτι της. Όπως είχε υποστηρίξει, όταν κατέβηκε από το σπίτι της στο γκαράζ, άκουσε κάποιον να της μιλάει και αντίκρισε έναν άνδρα, καθώς και άλλα άτομα λίγα μέτρα παραπίσω/

Ο άνδρας, σύμφωνα με τα λεγόμενα της δημοσιογράφου, ύψωσε τοόπλο και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος τη. Όπως είχε πει η κυρία Χούντα, έτρεξε να προφυλαχθεί από τα πυρά ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού.

Οι σφαίρες, βρήκαν το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και έσπασαν το παρμπρίζ, εκείνη άρχιζε να φωνάζει και ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments