....

ΔΩΡΑΚΙΑ-ΑΥΤΟΦΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΠΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Επιχειρηματίες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενημερωθείτε

Θωρακίστε την επιχείρησή σας από μαζικές επιθέσεις εκπροσώπων της ΑΕΠΙ και της G.E.A. για να μην βγείτε εκτεθειμένοι. Διάφορες πληροφορίες αναφέρουν πως τις ημέρες του Πάσχα, θα ενταθούν πολύ οι έλεγχοι, διότι κανένας επιχειρηματίας δεν θα ήθελε να έλθει αντιμέτωπος με αυτόφωρα αυτές τις άγιες ημέρες κι έτσι, σου λέει, θα αναγκάζονται να ΄΄πληρώνουν΄΄. Ο ΠΑΣΚΕΔΙ είναι πανέτοιμος να αναλάβει την θωράκισή σας.

Είναι γνωστό σε όλους τους συναδέλφους επιχειρηματίες στην Ελληνική Επικράτεια που ασχολούνται με την Εστίαση και Διασκέδαση, τα απίστευτα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τις εταιρίες Πνευματικών Δικαιωμάτων. Οι διαπραγματευόμενες αμοιβές – τιμές είναι σε απίστευτη δυσαναλογία με την κρίση που βιώνει ο κλάδος. Τα εκατοντάδες ποινικά δικαστήρια, ασφαλιστικά μέτρα, ασφυκτικές πιέσεις, ειδοποιητήρια από Εισαγγελίες και Αστυνομία, αυτόφωρες διαδικασίες, έχουν δημιουργήσει μια απαράδεκτη κατάσταση, ζητώντας χρήματα ετών, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν παίζαμε μουσική και τι είδους μουσική παίζαμε. Αυτό που τους ενδιαφέρει τους άπληστους είναι να εισπράξουν χρήματα και το τελευταίο που τους ενδιαφέρει είναι που θα τα αποδώσουν.

Εκατοντάδες μηνύματα δέχθηκε ο ΠΑΣΚΕΔΙ από συναδέλφους σε όλη την Χώρα, ακόμη και από χωριουδάκια, για αυτόφωρα και εξευτελισμούς επιχειρηματιών. Το κόλπο στήνεται ως εξής: Κάθονται στο κατάστημα, ένα ή δύο άτομα, εκπρόσωποι της ΑΕΠΙ, με 9% ποσοστά επί των πωλήσεων (συμπεριλαμβανομένων, το τελευταίο διάστημα και των δικαστικών εξόδων εναντίον τους), παριστάνοντας τους πελάτες και δήθεν από ειδικό μηχάνημα ηχογράφησης που έχουν στην κατοχή τους, ηχογραφούν τραγούδια που ισχυρίζονται πως τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Ανώνυμη Εταιρία που τους πληρώνει. Η επόμενή τους κίνηση είναι καταγγελία στην Αστυνομία. Η Αστυνομία είτε καλεί τον καταγγελλόμενο στο Τμήμα για απολογία, είτε τον συλλαμβάνει με αυτόφωρη διαδικασία.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΔΩ!!! Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σας προσφέρει
1)     την Ελεύθερη μουσική, ΄΄Βόλτες σε λεύτερες νότες΄΄. (Ελληνικό και Ξένο ρεπερτόριο), χωρίς Πνευματικά και Συγγενικά δικαιώματα, με όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα για τους Δήμους και την Αστυνομία. Εάν τύχει λοιπόν σε κάποιον από εσάς έλεγχος από την Αστυνομία, μετά από καταγγελία εκπροσώπων της ΑΕΠΙ, τι σας είναι πιο εύκολο; Να προσπαθήσετε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και την επιχείρησή σας με λόγια ή επιδεικνύοντας νομιμοποιητικά έγγραφα που σας χορηγεί ο ΠΑΣΚΕΔΙ; Εκατοντάδες συνάδελφοι πάντως με τα έγγραφα αυτά πήραν άδειες μουσικών οργάνων από τους Δήμους και αφέθηκαν ελεύθεροι από την Αστυνομία.

2)      Ειδική άδεια για τηλεοράσεις.

3)    24 ωρη νομική πληροφορηση και υποστήριξη για οτιδήποτε προκύψει στην πορεία, σχετικό με την μουσική, ακόμη και παρεμβάσεις σε Δήμους και Αστυνομικά τμήματα.

4)    Συμμετοχή του ΠΑΣΚΕΔΙ, ως βασικού μάρτυρα, σε μηνύσεις για ΄΄Ψευδείς καταμηνύσεις΄΄, εναντίον των εκπροσώπων των εταιριών Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων.

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ σας ενημερώνει για τα εξής:
1)    Εάν στο κατάστημά σας παίζετε μουσική από το ΄΄Βόλτες σε λεύτερες νότες΄΄ και αντιληφθείτε ΄΄πελάτες΄΄ να ηχογραφούν κρυφά τα τραγούδια, ενημερώστε αμέσως τον ΠΑΣΚΕΔΙ και ειδοποιείστε την Αστυνομία για να υποβάλλετε μήνυση εναντίον τους. Το ίδιο ισχύει και αν αντιληφθείτε από την μεριά τους οποιοδήποτε  απειλητικό υπονοούμενο. Δεν έχουν δικαίωμα ελέγχου, παρά μόνο με συνοδεία ένστολου Αστυνομικού σύμφωνα με το άρθρο 65Α νόμου 2121/1993.
2)    Επειδή οι μεγαλύτερες ζημιές γίνονται κατά την απουσία μας από την επιχείρηση, ενημερώνουμε και όλους τους υπαλλήλους μας, με επιτακτικό ύφος, θέτοντάς τους προ των ευθυνών τους, πως και όταν εσείς απουσιάζετε, παίζουμε μόνο ΄΄ Βόλτες σε λεύτερες νότες΄΄ και τίποτε άλλο.
3)    Εάν δεχθείτε έλεγχο από την Αστυνομία για το είδος της μουσικής που αναπαράγετε στο κατάστημά σας, τους λέτε πως παίζετε την μουσική του ΠΑΣΚΕΔΙ, που είναι μη εμπορική και απαλλαγμένη Πνευματικών και Συγγενικών δικαιωμάτων, επιδεικνύοντάς τους όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που σας έχουμε προσκομίσει.
4)    Τα νομιμοποιητικά έγγραφα που σας χορηγεί ο ΠΑΣΚΕΔΙ, τα επιδεικνύουμε, αν ζητηθούν, μόνο σε Δήμο ή Αστυνομία και ουδέποτε σε εκπροσώπους οποιουδήποτε Οργανισμού.
5)    Ο ΠΑΣΚΕΔΙ έχει εκπαιδεύσει εκπροσώπους ενημέρωσης του κλάδου σε όλη την Ελλάδα. Υποδεχθείτε τους με περισσή αγάπη στα μαγαζιά σας και συνεργαστείτε μαζί τους. Θα μάθετε πολλά.

Οι συνάδελφοι δεν είναι ενημερωμένοι, για τα δικαιώματα τους και τις υποχρεώσεις τους. Εάν λοιπόν δεν ενημερωθεί ο κάθε συνάδελφος, θα είναι έρμαιο των γεγονότων τα οποία βιώνει μέχρι τώρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΑΣΚΕΔΙ προχώρησε σε: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, έγινε Αναφορά – Καταγγελία εναντίον της Α.Ε.Π.Ι. στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε τον ΠΑΣΚΕΔΙ, αποκτώντας το ΄΄Βόλτες σε λεύτερες νότες΄΄ και πείτε γεια σε ΑΕΠΙ και G.E.A. (τον γνωστό ΑΠΟΛΛΩΝ).

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments