....

ΔΩΡΑΝ COVID TEST ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΑΡΙΔΑΙΑ

Δωρεάν test Covid-19

 

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα επισκεφθεί την Έδεσσα την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου 2021, από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 στο ισόγειο του Χατζηγιάννειου Πολιτιστικού Κέντρου, προκειμένου να πραγματοποιηθούν test Covid-19 σε όσους πολίτες το επιθυμούν.

Τα test είναι προαιρετικά και για την πραγματοποίηση τους οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής τους Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ – Κινητή Ομάδα Πέλλας, σας ενημερώνει ότι θα πραγματοποιηθούν δωρεάν rapid test την Τρίτη 09/11/2021 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο από τις 10:00 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Διευκρινίζεται ότι τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν τεστ σε όλους τους πολίτες. Ωστόσο, βεβαίωση αποτελέσματος θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα για οποιαδήποτε χρήση ΜΟΝΟ για τους πλήρως εμβολιασμένους και εφόσον έχουν περάσει 14 ημέρες από την δεύτερη δόση του εμβολίου.

Ακόμη, όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να πραγματοποιούν rapid test είτε α)με βεβαίωση γονέα ή κηδεμόνα, είτε β)βεβαίωση του διευθυντή του σχολείου, είτε γ) με συνοδεία γονέα ή κηδεμόνα.

Υπενθυμίζεται ότι όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments