....

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2022 : "ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ"

Δρόμος Θυσίας 2022

www.dimospellas.gr /marathon            

Τα Γιαννιτσά τρέχουν!!!

 

Με ιδιαίτερη ανταπόκριση από όλα τα σχολεία των Γιαννιτσών και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζονται οι εγγραφές στο Δρόμο Θυσίας 2022. Σε συνεργασία με τους διευθυντές και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των σχολείων δηλώνονται οι μαθητές της Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης, ενώ τα μικρότερα παιδιά όπως και τα νήπια  πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικες.

 Ιδιαίτερο ενδιαφέρον επίσης υπάρχει για τον Δρόμο ΄΄ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΡΟΝΤΖΟΣ΄΄ 6.000μ, όπου δηλώνονται ομάδες, παρέες συναδέλφων και οικογένειες.  

 Η γραμματεία του δρόμου των μαθητών θα λειτουργήσει την Κυριακή 2/10, ώρα 10.00πμ στον πεζόδρομο – πλατεία ΕΠΟΝ. Εκεί τα παιδιά θα παίρνουν το αναμνηστικό μπλουζάκι και τον αριθμό συμμετοχής. Η εκκίνηση θα γίνει στις 11.30πμ και  εγγραφές θα πραγματοποιούνται  έως τις 11.15πμ.

Στο τερματισμό τα παιδιά θα πάρουν για πρώτη φορά μετάλλιο συμμετοχής.

Καλούμε όλους να λάβουν μέρος δίνοντας την ευκαιρία στα παιδιά να βιώσουν αυτή την μοναδική αθλητική εμπειρία, όπου σημασία έχει η συμμετοχή.

 

Το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών

το Σάββατο 1/10, ώρα 7.00 μμ στον πεζόδρομο Γιαννιτσών

 

 Μια ευχάριστη έκπληξη από τους διοργανωτές του Δρόμου Θυσίας 2022 περιμένει τους δρομείς, τους εθελοντές και όλους όσοι παραβρεθούν το Σάββατο 1/10 στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, όπου θα λειτουργούν οι γραμματείες του αγώνα, καθώς το μουσικό σχολείο Γιαννιτσών θα δώσει μια ιδιαίτερη συναυλία.

 

Ιδιαίτερο χρώμα θα δώσουν οι τυμπανιστές της MDS MUSIC ACADEMY και οι μαθητές των μουσικών σχολών – εργαστηρίων των Γιαννιτσών, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Συμμετοχές εθελοντών- εγγραφές - πληροφορίες:

Δήμοs Πέλλας- Γραφείο Αθλητισμού, τηλ 2382350850, email: aodig@giannitsa.gr 

Γραφείο Τύπου

Γιαννιτσά 23/09/2022


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments