....

ΔΥΟ ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΧΕ Ο 76ΧΡΟΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΝΕ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ

 

 

Νέα στοιχεία αποκαλύπτονται για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και τον 76χρονο δράστη που σκότωσε τρεις ανθρώπους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να διαπιστώσει τι ήταν αυτό που ώθησε τον 76χρονο στο αιματοκύλισμα.

Η αφορμή

Όλα δείχνουν ότι ο «Άρης» μετά από 36χρόνια έμπιστος της εφοπλιστικής οικογένειας βρέθηκε στη μέση της διαμάχης των αδερφών για τον διαμοιρασμό της περιουσίας.

Η απομάκρυνσή του από τη μία δουλειά και η απαίτηση των δύο αδερφών να φύγει από το σπίτι που του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια να διαμένει στη Γλυφάδα φαίνεται να ήταν αυτά που τον οδήγησαν στο άγριο έγκλημα.

Ωστόσο τα όσα αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, για την οικονομική κατάσταση του «Άρη» περιπλέκουν την κατάσταση.

Οι λογαριασμοί

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά των θυμάτων, ο δράστης είχε λογαριασμό στη City Bank στην Ελβετία μαζί με τη αδελφή του.

Σε αυτόν τον λογαριασμό είχαν μπει 1,5 εκατ. ευρώ ενώ αυτή τη στιγμή έχει μόνο 1.500 ευρώ.

Όπως επισημαίνεται στη συγκεκριμένη τράπεζα υπήρξαν εταιρικοί λογαριασμοί των ναυτιλιακών επιχειρήσεων της οικογένεια Καρνέση.

Παράλληλα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο 76χρονος και άλλα 500.000 ευρώ σε ελληνική τράπεζα. Μάλιστα στον συγκεκριμένο λογαριασμό είχε κατατεθεί το ποσό της αποζημίωσής του από την απόλυση ύψους 50.000 ευρώ.

Το σπίτι

Πέρα από τους λογαριασμούς, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη για το σπίτι που έμενε ο δράστης και το οποίο του είχε παραχωρηθεί από την οικογένεια Καρνέση.

Αυτό το σπίτι σύμφωνα με έγγραφα και παραστατικά στοιχεία από το κτηματολόγιο ανήκει στον Σπύρο Καρνέζη.

Τα φονικά όπλα

Όσον αφορά τα δύο φονικά όπλα που χρησιμοποίησε ο δράστης, μια κοντόκανη καραμπίνα και ένα πιστόλι, είναι τόσο παλιά που οι αστυνομικοί απορούν πώς λειτούργησαν.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο τα δύο όπλα είναι πολλών δεκαετιών και οι Αρχές θωρούν πως ο δράστης τα πήρε από το σπίτι της οικογένειας στους Πεταλιούς.

Όπως διαπιστώθηκε και τα δύο όπλα είναι αδήλωτα ενώ έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περεταίρω εξέταση

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments