....

ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

  Την γενική κατάταξη των πολυτιμότερων ποδοσφαιριστών του φετινού Μουντιάλ ανακοίνωση η FIFA,

στην οποία σύμφωνα με τα αντικειμενικά κριτήρια και τα στατιστικά στοιχεία απόδοσης συγκαταλέγονται και δύο έλληνες παίκτες σε αρκετά υψηλές θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σκαρφάλωσε στην 41η θέση της γενικής κατάταξης και στην 18η θέση των κορυφαίων αμυντικών της διοργάνωσης, ενώ ο Κώστας Μανωλάς στην 63η και την 25η θέση αντίστοιχα.

Στην κατάταξη που συντάχθηκε με βάση το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα «Castrol EDGE Index», συμπεριλαμβάνονται σε χαμηλότερες θέσεις και άλλοι διεθνείς μας παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στην 79η θέση, ο Βασίλης Τοροσίδης στην 80η, ο Γιώργος Καραγκούνης στην 105η και από εκεί και πέρα ακολουθούν οι Χολέβας (119), Μανιάτης (141), Χριστοδουλόπουλος (220), Σάμαρης (225), Σαλπιγγίδης (266), Κατσουράνης (273), Καρνέζης (320), Μήτρογλου (339), Γκέκας (346), Κονέ (361), Γλύκος (408) και Φετφατζίδης (457). Καλύτεροι παίκτες της διοργάνωσης αναδείχθηκαν οι Kroos (Γερμανία), Robben (Ολλανδία), De Vrij (Ολλανδία), Hummels (Γερμανία), Muller (Γερμανία), ενώ ξεχωριστές λίστες αναρτήθηκαν για τους καλύτερους τερματοφύλακες, αμυντικούς, μέσους και επιθετικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε την αναλυτική λίστα εδώ.


Πηγή: www.in2life.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments