....

ΕΔΕΣΣΑ : ΔΙΑΓΩΝIΣΜΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ "ΑΠΕΛΛΗΣ" [VIDEO PHOTOS]

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 το απόγευμα στην περιοχή των Μύλων διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Καλλιτεχνών του Απελλή για πρώτη στην Στοά των Καλλιτεχνών  διαγωνισμός παραδοσιακής κολοκυθόπιτας.

Στον διαγωνισμό πήραν μέρος δώδεκα διαγωνιζόμενες κυρίες και ένας  κύριος όπου και έφεραν τις  κολοκυθόπιτές τους και όλος ο χώρος μοσχομύρισε.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε και στην θέση της κριτικής επιτροπής  ήταν  3 κυρίες και ένας κύριος. Η επιτροπή αρίθμησε τις κολοκυθόπιτες και αφού δοκίμασε μικρά κομματάκια από κάθε μια βαθμολόγησε και ανέδειξε 3 νικήτριες οι οποίες κατά την γνώμη τους ήταν οι πιο γευστικές κολοκυθόπιτες. Ο Σύλλογος βράβευσε τις νικήτριες  με δώρα.

Να πούμε πως νικήτριες του διαγωνισμού ήταν όλες και όλοι ήταν κερδισμένοι γιατί είχαν την ευκαρία να δοκιμάσουν όλες τις πίτες οι οποίες ήταν πεντανόστιμες.

Ο κόσμος που παρευρέθηκε ήταν πολύς και παρακολούθησαν τον διαγωνισμό από τον εξωτερικό χώρο αφού δεν χωρούσε μέσα στην αίθουσα .

Μετά τον διαγωνισμό  μιλήσαμε με την Πρόδερο του Συλλόγου Καλλιτεχνών Απελλής κα Κατερίνα Μπόνου η οποία μας είπε ότι δεν περίμενε να έχει τόσο πολύ κόσμο και τόση μεγάλη επιτυχία αυτός ο διαγωνσιμός και η εκδήλωση. Του χρόνου ο Σύλλογος θα βάλει στόχο  την ίδια εκδήλωση να την πραγματοποιήσει στο κέντρο της πόλης μας.

Να πούμε επίσης ότι στον χώρο υπήρχε και φωτογραφικό booth και όλοι είχαν την ευκαιρία να  φωτογραφηθούν. Στη συνέχεια όλοι γεύθηκαν και άλλα νόστιμα εδέσματα με συνοδεία μουσικής και πολύ κρασί.

Δείτε παρακάτω το σχετικό μας βίντεο:

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments