....

ΕΔΕΣΣΑ: ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ ΠΟΥ ΠΉΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΊΑΣ; [VIDEO]

 

«Κατεστραμμένο» οικονομικά χαρακτήρισε τον Δήμο Έδεσσας στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο ο Γιάννης Τσεπκετζής, επικεφαλής της παράταξης «Κοινωνία σε κίνηση». Τόνισε πως όλες οι παρεμβάσεις της παράταξής του έχουν στόχο το καλό της πόλης και γι΄αυτό αγωνίζονται σε καθημερινή βάση. Πρόσθεσε μάλιστα πως το γεγονός ότι ο προϋπολογισμός δεν μπορεί να ισοσκελιστεί λόγω των μεγάλων προβλημάτων που δημιουργούνται από διάφορα ζητήματα, όπως θα παρακολουθήσετε και στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο.

Μιλώντας για τα τέλη της αγροτικής οδοποιίας, τέλη ανταποδοτικά, τόνισε πως αυτά δεν επιστρέφονται στην «ραχοκοκαλιά» του Δήμου Έδεσσας, που είναι οι αγρότες. Οι αγρότες των χωριών μας πληρώνουν και δεν έχουν δρόμους αγροτικούς σωστούς! Εντύπωση προκαλεί ότι τα βεβαιωμένα έσοδα από την αγροτική οδοποιία αγγίζουν περίπου το 1 εκατομμύριο ευρώ, αφαιρουμένων των εξόδων, και αυτά δεν επιστρέφονται στους αγρότες.

Που έχουν πάει τα τέλη της αγροτικής οδοποιίας; Ποιος μαγειρεύει την σούπα; Που πάνε τα χρήματα που με πολύ κόπο στερούνται οι αγρότες; Θα πρέπει να δοθούν απαντήσεις άμεσα.

Και μην ξεχνάμε ότι προεκλογικά ο σημερινός Δήμαρχος, σε παραλήρημά του, είχε αναφέρει ότι δεν θα υπάρχουν τέλη αγροτικής οδοποιίας. Ας υποθέσουμε ότι ήταν παραλήρημα και του ξέφυγε κατά λάθος, μην μπορώντας να υποσχεθεί κάτι που θα  μπορούσε να ήταν εφικτό.

Η πραγματικότητα τώρα όμως είναι άλλη και είναι σκληρή. Δεν είναι εύκολη και ίση για όλους. Αφού κάποιοι πληρώνουν, στερούνται από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό και δεν λαμβάνουν αυτά που τους αναλογούν.

Απαντήσεις λοιπόν: που πάνε τα λεφτά της αγροτικής οδοποιίας;

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments