....

ΕΔΕΣΣΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ [ΑΦΙΣΑ]

Μια εκδήλωση τιμής μνήμης και αυτοπεποίθησης του Ελληνισμού, των μαθητών του 1ου Γυμνασίου Έδεσσας και του καθηγητή τους Παναγιώτη Σάρμα σε συνεργασία με τον σύλλογο Μικρασιατών Ν.Πελλας Η ΜΠΙΓΑ, την Κυριακή 14 Μαϊου ωρα 8:30 το βράδυ στην αίθουσα της Νομαρχίας.

Τα παιδιά μας δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, ερμηνεύουν με τον δικό τους ξεχωριστό rock τρόπο κλασικά τραγούδια της Ελληνικής Μικρασιατικής παράδοσης, μαζί τους η χορωδία και το χορευτικό του Συλλόγου σε μια βραδιά που δεν θα λείψει κανείς.
Η πολύτιμη βοήθεια της ΔΗΚΕΔΕ άξια αναφοράς. όπως και η καλλιτεχνική έμπνευση-παρεμβαση στην δημιουργία της αφίσας του Πάρη Χατζηγιάννη Σας περιμένουμε .
Μπορεί να είναι γραφικό κείμενο που λέει "To 1o Γυμνάσιο Έδεσσας και o Σύλλογος Μικρασιατών N. Πέλλας <<η Μπίγα>> σας προσκαλούν στην μουσική εκδήλωση μνήμης "Τραγουδώντας τις αξέχαστες πατρίδες" Με την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΕ Αίθουσα Νομαρχίας 14 Μαϊου 2023 Ώρα 20:30 Είσοδος ελεύθερη"https://scontent.fskg5-2.fna.fbcdn.net/v/t39.30808-6/344355784_116004978...">
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments