....

ΈΔΕΣΣΑ : ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΜΕ 0,50 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 52.000 € ΣΤΟ ΤΖΟΚΕΡ

Το τζόκερ μοίρασε χρήματα στην Έδεσσα. H πόλη ψάχνει τον υπερτυχερό που κέρδισε όλο το ποσό που είχε συγκεντρωθεί στη δεύτερη κατηγορία…

Η αποθέωση της τύχης για τον νικητή του τζόκερ από την Έδεσσα που έπιασε πεντάρι και σύντομα θα δει να μπαίνουν σε τραπεζικό του λογαριασμό 52.973 ευρώ μείον τους φόρους. Ο κάτοχος του τυχερού δελτίου πόνταρε τα ελάχιστα δυνατά χρήματα και δικαιώθηκε. Με ένα δελτίο τυχαίας επιλογής που κόστισε μόλις 0,50 € έπεσε μέσα στους 5 από τους 6 αριθμούς. Αστόχησε μόνο στον τελευταίο, που θα τον έστελνε στα εκατομμύρια της πρώτης κατηγορίας.

Εκεί σημειώθηκε νέο τζακ ποτ, με το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση του τζόκερ, να φτάνει τα 2.500.000 ευρώ τουλάχιστον. Ακόμα και έτσι πάντως η επιτυχία είναι ιστορική και τα κέρδη ικανά να δώσουν βαθιά οικονομική ανάσα.

Το δελτίο συμπληρώθηκε από τη μηχανή του πρακτορείου που βρίσκεται επί της οδού 18ης Οκτωβρίου στην Έδεσσα. Τα σενάρια στην πόλη δίνουν και παίρνουν για την ταυτότητα του νικητή, με τον πράκτορα να δηλώνει άγνοια.

 

Για την ιστορία στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Τρίτη 28-03-2023 (αριθμός κλήρωσης 2576), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι 14,16,28,31,42, και Τζόκερ ο αριθμός 19 .

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments