....

ΕΔΕΣΣΑ : ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ - ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

 

Ο Δήμος Έδεσσας ανακοινώνει την επανέναρξη τής λειτουργίας του Δημοτικού κολυμβητηρίου από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024.

Με την ολοκλήρωση τής απαραίτητης συντήρησης των μηχανολογικών και κτηριακών υποδομών, το Δημοτικό κολυμβητήριο Έδεσσας είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους μικρούς και μεγάλους λάτρεις του υγρού στίβου.   

Από την Πέμπτη 08/02/2024 η γραμματεία του κολυμβητηρίου θα εξυπηρετεί από ώρα 15:00 έως 19:00 μμ., αποκλειστικά και μόνο τα μέλη που ήταν ενεργά έως 22/12/2023 (ωφελούμενοι το μήνα Δεκέμβριο) ως συνέχεια των οργανωμένων προγραμμάτων εκμάθησης της μικρής και μεγάλης πισίνας. Οι γονείς / κηδεμόνες μπορούν να ενεργοποιήσουν με τη φυσική τους παρουσία μόνο μία επανεγγραφή, δηλαδή τα μέλη που ανήκουν στην ίδια αίτηση και κανέναν άλλον κωδικό. Επισημαίνεται πως το δικαίωμα επανεγγραφής ισχύει Πέμπτη 08/02 - Παρασκευή 09/02 (15:00 – 19:00) και Σάββατο 10/02 (10:00 – 13:00).  

Για την κάλυψη των αδιάθετων θέσεων στα προγράμματα εκμάθησης, καθώς και η πλήρωση των νέων τμημάτων υποδοχής της μικρής πισίνας θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες λειτουργίας της γραμματείας του κολυμβητηρίου τηρώντας αποκλειστικά σειρά προτεραιότητας.

Σημαντική διευκρίνιση: Δεν απαιτείται η συμπλήρωση νέας αίτησης για τα μέλη που είχαν ολοκληρώσει τη διαδικασία από τον Ιούλιο έως τον Δεκέμβριο του 2023.

Χρήσιμη πληροφορία: Για τα μέλη που συμμετέχουν στην ελεύθερη κολύμβηση (κοινό) ΔΕΝ απαιτείται η διαδικασία επανεγγραφής τους.  

Ωράριο λειτουργίας από 12/02/2024:

Δευτέρα - Παρασκευή 14:00 – 21:00

Σάββατο 10:00 – 16:00

Κυριακές και Αργίες: κλειστά


 

 

 

Άμεση επανεργοποίηση τού Τοπικού Συμβούλιου

Πρόληψης Παραβατικότητας Δ. Έδεσσας.

 

Στο ρευστό και διαρκώς μεταβαλλόμενο σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον, όπου οι ανθρώπινες σχέσεις και η κοινωνική συνοχή καθημερινά δοκιμάζονται, καλούμαστε να διαφυλάξουμε το αίσθημα τής ασφάλειας και της κοινωνικής γαλήνης που λειτουργούν ως εφαλτήρια προόδου, αλληλεγγύης και τοπικής ανάπτυξης.

Για το σκοπό αυτό κρίνουμε απαραίτητη την επανεργοποίηση τού Τοπικού Συμβούλιου Πρόληψης Παραβατικότητας τού Δ. Έδεσσας [είχε αποφασιστεί με ομόφωνη απόφαση τού Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας στις 31/05/2007 με την υπ’ αριθμ. 172/2007 απόφαση τού Δημοτικού Συμβουλίου και την με αριθμό πρωτ. 12179/2008 απόφαση Δημάρχου] που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια παρέμεινε αδικαιολόγητα ανενεργό.

Η άμεση επανεργοποίηση τού Τοπικού Συμβούλιου Πρόληψης  Παραβατικότητας Δ. Έδεσσας, ως συμβουλευτικού - ενημερωτικού - γνωμοδοτικού οργάνου , σηματοδοτεί και την ευρύτερη κουλτούρα μας, γύρω από τα κοινωνικά ζητήματα, η οποία «κινείται» στον άξονα: Πρόληψη – Συνεργασία – Ενημέρωση!

 

Ο Δήμαρχος Έδεσσας

Γιάννης Τσεπκεντζής


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments