....

ΕΔΕΣΣΑ : ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΚΛΟΠΗΣ & ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΚΛΟΠΕΣ

Συνελήφθησαν χθες (1 Μαρτίου 2024) το μεσημέρι στην Ημαθία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Αντιμετώπισης Παραβατικότητας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, 4 ανήλικοι ημεδαποί, καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, το χρονικό διάστημα από 20 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου 2024 διέπραξαν στην Βέροια συνολικά 4 κλοπές και 13 απόπειρες κλοπής από σταθμευμένα οχήματα, αφαιρώντας κοσμήματα και αντικείμενα, αξίας πάνω από 1.400 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 25 ευρώ και 3 τραπεζικές κάρτες, σύμφωνα με δηλώσεις των παθόντων. Μέρος των κλοπιμαίων εντοπίστηκε και αποδόθηκε στους νόμιμους κατόχους τους. Επίσης συνελήφθη και ένας ημεδαπός άνδρας, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ για το ίδιο αδίκημα σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα και μίας ημεδαπής γυναίκας.

 

Από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Μάιο του 2022 διέρρηξαν επιχείρηση σε περιοχή της Πέλλας και αφαίρεσαν 1 χρηματοκιβώτιο που περιείχε το χρηματικό ποσό των 9.742,86 ευρώ, πλήθος επιταγών και γραμματίων είσπραξης, διάφορες ψηφιακές συσκευές αποθήκευσης (usb), σφραγίδες της επιχείρησης και 1 κινητό τηλέφωνο.

Συνελήφθη χθες (1 Μαρτίου 2024) το πρωί στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Σερρών, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον - Όλυμπου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το μεσημέρι της 15ης Δεκεμβρίου 2023, μαζί με συνεργό της διέρρηξαν οικία ημεδαπής σε περιοχή της Πιερίας και αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας.
  •  

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments