....

ΕΔΕΣΣΑ: ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΡΟΣΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε σήμερα το απόγευμα στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύλλογος ΒΑΡΟΣΙ σε συνεργασία με το ΩΔΕΙΟ του Δήμου και την υποστήριξη της ΔΗΚΕΔΕ.
Για πολλά χρόνια και μέχρι το 2019 τέτοιες μέρες, ο Σύλλογος ΒΑΡΟΣΙ, περιδιάβαινε τη γειτονιά με αναμμένα φαναράκια, ψάλλοντας τα Κάλαντα και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Μαζί μας οι "Μελωδοί" με μαέστρο το φίλο Χρίστο Σαμαντά, αγκάλιαζαν μουσικά την εκδήλωση...
Και το 2020 ήρθε ο covid, άλλαξαν πολλά, χάθηκαν στιγμές σημαντικές, ο Σύλλογος "σιώπησε", ταίριαξε τη σιωπή του με την πολύχρονη αδιαφορία για τη συνοικία, μιας πολιτείας που σωπαίνει.
Φέτος 2023, ξανασυναντιόμαστε... ξαναβρισκόμαστε... επανακάμπτουμε.
Καλούμε τους φίλους μας, στη μουσική εκδήλωση, που συνδιοργανώνουμε με το Ωδείο του Δήμου και την στήριξη της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ. την Τρίτη 19/12/2023 και ώρα 18:30.
"Να τα πούμε?"
Ψάλλουμε τα κάλαντα στη γειτονιά που αγαπάμε, με μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου και θυμόμαστε τα παλιά. Τα φιλόξενα ξενοδοχεία του Βαροσίου, ανοίγουν τις πόρτες τους και μας περιμένουν, ενώ τα σοκάκια ζωντανεύουν από μουσικές και μελωδίες χριστουγεννιάτικες.
Και συνεχίζουμε...
Το νοσταλγικό Χριστουγεννιάτικο απόγευμα, συνεχίζεται πέρα από τη γειτονιά, εκεί όπου το παλιό θα συναντήσει το νέο.
Μετά το καλάντισμα στο Βαρόσι, η παρέα μας θα φτάσει στο πάρκο του γηπέδου, στο ταχυδρομείο του Αι - Βασίλη, σε μια συναυλία έκπληξη από το Ωδείο και την καλλιτεχνική διευθύντρια Ευαγγελία Βελή - Κοσμά.
Όταν το παλιό καταφέρει να συναντήσει το νέο, υπάρχει ελπίδα. Αυτήν τη σύνδεση θα προσπαθήσουμε την Τρίτη το βράδυ και σας καλούμε σε τούτο το εγχείρημα, σε τούτο το στοίχημα!!!
Σας περιμένουμε!!!
 
Με εκτίμηση
το ΔΣ του Συλλόγου

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments