....

ΕΔΕΣΣΑ-ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑΜΕΑ-ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Συλλόγου Γονέων και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες Έδεσσας στον Πολυχώρο «Καταρράκτες», σε ένα ζεστό και ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων, μεταξύ των οποίων ο Δήμαρχος Έδεσσας, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής της Δ.Α. Πέλλας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Έδεσσας, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων, επιβεβαιώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στο έργο του Συλλόγου.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Γεωργία Κικίδου, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό με έμφαση στη διαρκή διεκδίκηση και προάσπιση των δικαιωμάτων των Ατόμων με Αναπηρία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις ανθρώπων που στηρίζουν σταθερά τον Σύλλογο, ενώ τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατέρας Γεώργιος Ζουμής, μεταφέροντας μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και καθημερινής προσφοράς .

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με μουσική και χορό, ενισχύοντας το αίσθημα συλλογικότητας και ενότητας

 

 

 

 

EFT-0017 EFT-0016 EFT-0015 EFT-0014 EFT-0013 EFT-0012 EFT-0011 EFT-0010 EFT-0009 EFT-0008 EFT-0007 EFT-0006

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments