....

ΕΔΕΣΣΑ : ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Ο Δήμος Έδεσσας πρωτοπορεί σε πολλούς τομείς, ένας νέος τομέας όπου επεκτείνεται είναι ο τομέας της εκπαίδευσης, με μία νέα καινοτομία - ως προς την ένταξη της στο ΕΣΠΑ πρώτη φορά στην χώρα μας - της λειτουργίας δομής Κοινωνικού Φροντιστηρίου.  
Ως φορέας υλοποίησης και λειτουργίας της δομής Κοινωνικό Φροντιστήριο Δήμου Έδεσσας ανέλαβε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας που διαθέτει τόσο τις κτηριακές εγκαταστάσεις, έχει αυξημένη εμπειρία σε δομές εκπαίδευσής και διαθέτει το στελεχιακό δυναμικό ώστε να εξασφαλίσει την ορθή υλοποίηση όλων των διαδικασιών που απαιτούνται.  
Από τις αρχές του Οκτωβρίου έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα στα οποία συμμετέχουν δεκάδες μαθητές γυμνασίων και λυκείων αριθμός που αναμένεται - σύμφωνα με το ενδιαφέρον υποβολής αιτήσεων - να αυξηθεί στο μέλλον.
Σε ανανεωμένους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου διεξάγονται καθημερινά μαθήματα από τους οκτώ (8) καθηγητές που έχουν προσληφθεί για την λειτουργία της νέας και πρωτοποριακής αυτής δομής.
Θεωρείται δεδομένο ότι κατά την διάρκεια λειτουργίας της δομής τηρούνται όλα τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας Covid 19 σύμφωνα με τις κείμενες νομοθετικές διατάξεις της Πολιτείας.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις  ιστοσελίδες www.edessacity.gr, να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Πολιτιστικού Κέντρου στο τηλ: 2381023101 ή στο e mail: info.edessacity@gmail.com.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments