....

ΕΔΕΣΣΑ : ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

 

   Με δυο νέες ταινίες συνεχίζει ο Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και η ΔΗΚΕΔΕ τις προβολές του θερινού κινηματογράφου στην Έδεσσα.

 

Οι ταινίες:

26/6/ 2022: Lightyear (στα ελληνικά)

Παιδική, κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.  Διάρκεια: 100'

Αποστολή του αστροφύλακα Μπαζ Λαϊτγίερ είναι να εξερευνά άγνωστους γαλαξίες για λογαριασμό της Αστρικής Διοίκησης. Κι ενώ μόνος στόχος είναι η διαγαλαξιακή ειρήνη, ο δόλιος αυτοκράτορας Ζουργκ απειλεί την ασφάλεια του σύμπαντος. Ο μόνος που έχει το θάρρος και τις ικανότητες να τον σταματήσει, είναι ο Μπαζ.

 

-27, 28, 29/6/2022: Top Gun

Περιπέτεια. Διάρκεια: 131’.

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοσίνσκι. Ηθοποιοί: Τομ Κρουζ, Βαλ Κίλμερ, Τζένιφερ Κόνελι, Μάιλς Τέλερ, Μόνικα Μπαρμπάρο, Γκλέν Πάουελ.

Έχοντας παραμείνει στο βαθμό του σμηναγού λόγω της αντισυμβατικής συμπεριφοράς του, ο Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ επιστρέφει στο Top Gun ως εκπαιδευτής μιας ομάδας νεαρών πιλότων για μια άκρως επικίνδυνη αποστολή.

 

-30/6 και 1/7/2022: Sing 2 (στα ελληνικά)

Animation. Διάρκεια: 110’.

Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Μπάστερ Μουν υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…

 

  ‘Ώρα έναρξης προβολής: 21:15. Γενική είσοδος: 6 ευρώ.

 

image

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments