....

ΕΔΕΣΣΑ : ΜΕ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Θερινό σινεμά στην Έδεσσα

   Οι τελευταίες προβολές  από  τον Φ.Σ.Ε. «Μέγας Αλέξανδρος» και την ΔΗΚΕΔΕ στον θερινό κινηματογράφο στην Έδεσσα (περιοχή Μύλων, πάρκο Καταρρακτών). Οι προβολές ξεκινάνε στις 8.30 μ.μ.  και η είσοδος (για όλους) είναι 6 ευρώ.

 

*ΠΕΜΠΤΗ 7 & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023, στις 20:30. Ladybug & Cat Noir: The Movie
Κινούμενα Σχέδια. Διάρκεια: 105 λεπτά. Τις Φωνές Δανείζουν : Χίλντα Ηλιοπούλου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Αλεξάνδρα Λέρτα, Τάνια Παλαιολόγου, Θεοδώρα Παπαϊωάννου, Μιχάλης Κοιλάκος, Δανάη Χριστοπούλου, Βασίλης Μήλιος, Ανδρέας Ευαγγελάτος. Σκηνοθεσία : Τζερεμι Ζαγκ. Σενάριο : Τζερεμι Ζαγκ, Μπενιτα Λοπεζ Μεντόζα.

 

Όταν η ντροπαλή Μαρινέτ σώζει τη ζωή του μυστηριώδους Μάστερ Φου, εκείνος τη μεταμορφώνει στη σούπερ ηρωίδα Λέιντι Μπαγκ. Εντωμεταξύ, η Μαρινέτ είναι ερωτευμένη με τον Άντριεν, που και εκείνος έχει μεταμορφωθεί στον σούπερ ήρωα Κατ Νουάρ χάρη στα μάγια του Μάστερ Φου. Παρόλο που κανένας από τους δύο δεν ξέρει το άλτερ έγκο του άλλου, το δίδυμο συνεργάζεται για να αντιμετωπίσει τον νοσηρό Χοκ Μοθ, που δεν είναι άλλος από τον πατέρα του Άντριεν. Θα μπορέσουν οι δυο τους να σώσουν τον κόσμο από τα μοχθηρά σχέδια του Χοκ Μοθ, αλλά και να βρουν την αληθινή αγάπη πίσω από τις μάσκες τους;

 

*ΣΑΒΒΑΤΟ 9 & ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2023: ΟΠΕΝΧΑΪΜΕΡ.

Δραματική. Διάρκεια: 180 λεπτά.  Παίζουν: Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Josh Hartnett, Cillian Murphy, Emily Blunt, Robert Downey Jr., Olivia Thirlby, Jack Quaid, Kenneth Branagh, Casey Affleck, Dane DeHaan, Gary Oldman

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.

Η ταινία βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer του Κάι Μπερντ και του αείμνηστου Μάρτιν Τζ. Σέργουιν.

Σχόλια - Facebook Comments