....

ΕΔΕΣΣΑ: Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "Ο ΕΝΟΧΟΣ" ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΣΩΤΗΡΑΣ (VIDEOS)

Σήμερα  26-4-2016 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Έδεσσας ο Γιάννης Σόντρας επικεφαλής της  αντιπολίτευσης μετά τις διαστάσεις που πήρε εξ αιτίας της τελευταίας ανάρτησης στη σελίδα μας http://www.tastv.gr/article/kataskinoseis-sotiras-edessas-dimarhe-mono-t... έθεσε προς τον Δήμαρχο το ερώτημα για το έγκλημα που διααπράχθηκε της εγκατάλειψης και καταστροφής των κατασκηνώσεων στην Σωτήρα - Έδεσσας. 

"κ. Σόντρα γιατί δεν απευθυνθήκατε ευθέως στον Δήμαρχο και να του το πείτε ότι  φέρει ο ίδιος την αποκλειστική ευθύνη για το έγκλημα; "

Εμεις στην ιστοσελίδα μας ακόμη από τις πρώτες ημέρες ανάληψης της Δημαρχίας από τον κ. Γιάννου του είχαμε προτείνει μετά τα πρώτα κρούσματα από τις λεηλασίες στον χώρο των κατασκηνώσεων να τοποθετήσει έναν ιδιώτη δημιουργώντας στον χώρο ένα κατάστημα καφέ-αναψυκτήριο ο οποίος θα διέμενε εκεί και έτσι ταυτόχρονα πέρα από την τουριστική πελατειακή προσέλευση θα προστατευόντουσαν οι κατασκηνώσεις αλλά και το κυριότερο η περιουσία των δημοτών η ζημία της οποίας ανέρχεται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ .

 

Άποψή μας είναι ότι για το θέμα αυτό πρέπει να παρέμβει ο κ. Εισαγγελέας και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν στον καθένα επιτέλους!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments