....

ΕΔΕΣΣΑ : ¨ΟΙ ΚΑΚΟΤEΧΝΙΕΣ" ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΑΚΙΑ (VIDEO PHOTOS)

 

 

 

Μετά από καταγγελίες και παραινέσεις αναγωνστών και φίλων των εφημερίδας μας επισκεφθήκαμε τον χώρο των στα Μικρά Καταρρακτάκια και βιντεοσκοπήσαμε το "μεγάλο τσιμεντένιο" έργο το οποίο εντάσσεται και αυτό στον έργω των ποταμοβραχίονων.

Ενώ έχει παραδοθεί από όσο γνωρίζουμε το έργο στον χώρο των μικρών καταρρακτών, υπάρχει μια σοβαρή τεχνική ατασθαλία και δεν λειτουργεί το σύστημα των μικρών τσιμεντένιων δεξαμενών.

Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι "Γιατί ο Δήμος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει καμμιά ενέργεια και κωλυσιεργεί ώστε ο εργολάβος να αποκαταστήσει την τεχνική αυτή ανωμαλία; " με αποτέλεσμα να μην είναι η εικόνα για τους δημότες και τους επισκέπτες  και " η καλύτερη" .

Πέρα από αυτό να πούμε πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες των δημοτών γονέων κυρίως. τα κάγκελα που έχουν  τοποθετηθεί είναι επικίνδυνα έπρεπε να είναι "πιο προστατευτικά" για τα μικρά και τα μεγάλα παιδιά αφού έχουν τόσο μεγάλα κενά που είναι πολύ εύκολο κάποιο παιδί να πέσει μέσα και να χτυπήσει ή να πνιγεί στο πάρκο τον "καθρέπτη" στο κέντρο  της πόλης μας.

Εμείς ως TASTV.GR θα παρακολουθήσουμε το θέμα αυτό όπως επίσης και τις ενέργειες του Δήμου έως αποκατασταθεί αυτό το "έκτρωμα"

 

Δείτε παρακάτω το βίντεό μας και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα και γράψτε τα σχόλιά σας και τις απόψεις σας.

20170903_105959_TASTV 20170903_110011_TASTV 20170903_110230_TASTV

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments