....

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ

ΕΔΕΣΣΑ 12 & 13 ΜΑΪΟΥ 2023

 

Την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Μαΐου το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Πέλλας «Όραμα»διοργανώνει σε συνεργασία με τη συντονιστική επιτροπή του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης την τακτική εαρινή Ολομέλεια του Δικτύου.

Στην Ολομέλεια θα συμμετέχουν περίπου 70 συνάδελφοι από διάφορα Κέντρα Πρόληψης της Ελλάδας, τον ΟΚΑΝΑ, το ΚΕΘΕΑ και από άλλους Φορείς Πρόληψης της Ελλάδας και της Κύπρου.

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης είναι ένα από τα μακροβιότερα Δίκτυα στο χώρο των Εξαρτήσεων καθώς μετρά ήδη 29 χρόνια ζωής.  Συνιστά μία μορφή σύνδεσης φορέων που αναπτύσσουν προγράμματα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας. Στόχος του Δικτύου είναι η ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ όλων των μελών, με σκοπό τη διάχυση και την αξιοποίηση της τρέχουσας επιστημονικής γνώσης και εμπειρίας για τον αρτιότερο σχεδιασμό, εφαρμογή και αξιολόγηση των προγραμμάτων πρόληψης.

Οι εργασίες της Ολομέλειας θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή στην Έδεσσα στο χώρο του Π. Παρθεναγωγείου το πρωί και στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας το απόγευμα, ενώ το Σάββατο στο Λουτράκι Αριδαίας και στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου 4 εποχές.

Αναλυτικό πρόγραμμα για την Ολομέλεια και το Δίκτυο στη σελίδα του Πανελλήνιου Δικτύου Φορέων Πρόληψης της Εξάρτησης (https://diktyoorg.wordpress.com/)

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

 

Πέτρος Ζέρζης

Περιφερειακός Σύμβουλος

Σχόλια - Facebook Comments