....

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ "Η ΑΛΗΘΕΙΑ" ΤΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΑΚΗ [ΒΙΝΤΕΟ]

Στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Έδεσσας την Κυριακή 2-10-2022 παρουσιάσε με επιτυχία το βιβλίο του "Η Αλήθεια" ο  Νικόλαος  Σμυρνάκης.
Η συνδιοργάνωση έγινε από τις  εκδόσεις Διόπτρα, το Βιβλιοπωλείο Πουλιάκης και της  Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκη Έδεσσας .
Στην βιβλιοπαρουσίαση ο συγγραφέας Νικόλας Σμυρνάκης μίλησε για τις 8 ΑΛΗ8ΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΠΟΤΕ βασισμένη στο βιβλίο του Η ΑΛΗ8ΕΙΑ.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο συγγραφέας υπόγραψε  αντίτυπα του βιβλίου του στο κοινό.
 
 
 
 
Ψάξε, βρες, αποδέξου, έκφρασε την Αλήθεια μέσα σου.
Μόνο τότε θα απελευθερωθείς από τη φυλακή της γνώμης των άλλων.

Φαντάσου να ήξερες την απάντηση στο ερώτημα «Πώς θα κερδίσω την αγάπη των άλλων;» Με ποιο τρόπο θα την αξιοποιούσες; Και πόσο μακριά θα έφτανες για μια τέτοια γνώση;

Φαντάσου τώρα και κάτι ακόμα. Ο πιο διάσημος ζωγράφος της εποχής μας, ο άνθρωπος που κατέχει το μυστικό της ασύλληπτης επιδρα- στικότητας, σε καλεί και σου ανακοινώνει ότι έχεις «επιλεχθεί». Σε στέλνει σε ένα αλλιώτικο ταξίδι στο ΝηΣί του Ανθρώπου. Εκεί ανατρέ- πονται όλα όσα μέχρι τώρα θεωρούσες αυτονόητα και ανακαλύπτεις…
… τ η ν Α λ ή θ ε ι α .

Η Αλήθεια, αν διαδοθεί, είναι ικανή να επηρεάσει την ανθρωπότητα με έναν απίθανα καταλυτικό τρόπο. Είναι το κλειδί που ανοίγει όλες τις πόρτες, λύνει κάθε γρίφο, δίνει απάντηση σε κάθε ερώτημά σου, σε απελευθερώνει από κάθε φόβο.

Και δεν μπορείς να φανταστείς πού μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος όταν δεν φοβάται άλλο. Όταν δεν φοβάται πια…

Αλήθεια, εσύ αντέχεις την Αλήθεια;
 
 
2022-10-04-210424

 

 
2022-10-04-202230

 

Η Αλήθεια

Συγγραφέας:
ISBN:
978-960-653-447-8
Έκδοση:
1η
Ημερομηνία έκδοσης:
03/11/2021
Αριθμός σελίδων:
432
Format:
Paperback
Μέγεθος:
140 x 205
 
 
-10%


 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments