..

ΕΔΕΣΣΑ : ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "ΞΕΝΙΑ" ΤΟΥ ΤΑΥΠΕΔ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟ" - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

 

Αναγνώστρια μας έστειλε το ακόλουθο κείμενο και τις φωτογραφίες:

« Ήμουν το Σάββατο το απόγευμα με τα παιδιά μου στην πισίνα πίσω από το πάρκο της Μεραρχίας. Είχα παρκάρει το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ του Ξενία. Η κυρία μπροστά από εμένα που πήγε να πάρει το αυτοκίνητό της δέχτηκε επίθεση από αδέσποτο σκυλί. Ταυτόχρονα άλλα 2 σκυλιά ήταν στην ταράτσα του Ξενία και γάβγιζαν μανιασμένα. Για καλή μας τύχη εκείνη τη στιγμή ήταν ένας κύριος έτοιμος να φύγει με το αυτοκίνητό του και μας βοήθησε. Μπήκαμε μέσα στο αυτοκίνητό του (από όπου και οι φωτογραφίες) και περιμέναμε ήσυχα να απομακρυνθεί το σκυλί για να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε το δικό μου αυτοκίνητο και να φύγουμε. Εκείνη τη στιγμή δεν ήξερα ποιον να πάρω τηλέφωνο. Αστυνομία; Πυροσβεστική; Φιλοζωική; Ήμουν τυχερή και εγώ και τα παιδιά μου που βρέθηκε ο κύριος στον δρόμο μας και μας βοήθησε. Τον ευχαριστούμε πολύ αν και από τον τρόμο μας ούτε το όνομά του δεν ρώτησα.

Απλά αναρωτηθήκαμε το Ξενία είναι κυνοκομείο; Με ποιανού ευθύνη βρίσκονται σκυλιά εκεί μέσα; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος υπεύθυνα γιατί συμβαίνει αυτή η κατάσταση; Να σας πω ότι το συγκεκριμένο αδέσποτο φορούσε λουράκι. Δεν έχουμε πρόβλημα με τα ζώα. Αλλά με τα επιθετικά σκυλιά… νομίζω ότι κάτι πρέπει να γίνει.

Η Έδεσσα ίσως είναι η μοναδική πόλη της Ελλάδας με τόσα σκυλιά. Όταν μάλιστα βρίσκονται σε τέτοια σημεία και ορμάνε στα αυτοκίνητα και στον κόσμο γίνονται επικίνδυνα.

Δεν ξέρω ποιος μπορεί να παρέμβει σε μια τέτοια περίπτωση. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα γινόταν αν δεν υπήρχε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να μας βοηθήσει.

Θα παρακαλέσω πολύ τους αρμόδιους να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Θα παρακαλέσω πολύ να ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ο χώρος του Ξενία από τα σκυλιά. Και ταυτόχρονα θα παρακαλέσω και τον Εισαγγελέα να παρέμβει (δεν γνωρίζω αν το έχει κάνει ήδη).

Ευχαριστώ για την φιλοξενία».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments