....

ΕΔΕΣΣΑ : ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΓΡΑ ΕΔΕΣΣΑΣ (VIDEO PHOTOS)

Ακόμη και αύριο αν κάνετε την διαδρομή στην Ε.Ο. .Εδεσσας Άγρα θα διαπιστώσετε την κακή κατάσταση που βρίσκεται το οδόστρωμα το οποίο βάζει σε διαδικασία τους  διερχόμενους  οδηγούς να φρενάρουν απότομα, να ελίσσονται προκειμένου να αποφύγουν τις λακούβες με πιθανό κίνδυνο να γίνει κάποιο τροχαίο ατύχημα.

Βεβαίως οι λακούβες έχεουν έχουν προκληθεί από την κακοτεχνία του εργολάβου που έκανε την ασφαλτόστρωση και μάλιστα πέρυσι το 2016!!!  και δεν "δικαιολογείται" μια τέτοια εικόνα . 

Το βίντεο μας δείχνει πολλά περισσότερα από όσα και αν γράψουμε.

Επίσης καθώς θα περάσετε την κλειστή απότομη στροφή που βρίσκεται ο σωλήνας της ΔΕΗ θα διαπιστώσετε ότι ο καθρέπτης έχει μετακινηθεί από την θέση του δεν προσφέρει την βοήθεια ώστε ο κάθε οδηγός να βλέπει τα ερχόμενα απέναντί του οχήματα και αυτό προκαλεί ιδιαίτερο κίνδυνο σύγκρουσης.

Ακόμη να πούμε και για τις κρυμμένες πινακίδες που έχουν χαθεί πίσω από την βλάστηση που όσο πλησιάζει περισσότερο η άνοιξη θα αρχίσουν να κρύβονται περισσότερες πινακίδες και να απλώνονται ολοένα περισσότερα κλαδιά τα οποία "χαϊδεύουν" (δηλαδή χαράζουν) στο πέρασμά τους όλα τα οχήματα μικρά και μεγάλα ιδιαίτερα τα λεωφορεία όπου και γι αυτό έχουμε δεχθεί αρκετές καταγγελίες από οδηγούς και από τουριστικά γραφεία.

Ένα τέτοιο οδικό δίκτυο αναμφίβολα προκαλεί δυσαρέσκεια και εκνευρισμό σε διερχόμενους που επισκέτονται την περιοχή μας για τουριστικούς λόγους οπότε στο κενό πέφτουν όσες παρουσιάσεις γίνονται από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για τουριστική διαφήμιση και προσέκλυση τουριστών επισκεπτών στα μέρη μας. 

Περιμένουμε λοιπόν όλοι να δούμε την άμεση ανταπόκριση της  Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πέλλας κα. Αηδονά η οποία ομολογουμένως το έχει πράξει με άμεσες ενέργειες σε παλαιότερες επισημάνσεις και ρεπορτάζ που έχουμε κάνει το οποίο είναι για την ασφάλεια όλων μας.

 

28/4/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments