....

ΕΔΕΣΣΑ : ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ (VIDEO)

 

Την Κυριακή 15 Μαίου 2016 το απόγευμα στις 7 μ.μ. στα μικρά Καταρρακτάκια Έδεσσας ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου το «2ο Παιδικό Εφηβικό Αντάμωμα Τοπικών Διαμερισμάτων 'Εδεσσας & Βεγορίτιδας»  παρουσιάζοντας τοπικούς χορούς της Μακεδονίας.

Συμμετείχαν τα παιδικά χορευτικά των παρακάτω συλλόγων :

Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Καρυδιάς "Άγρας Μίγκας", ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Νησίου "Η ΣΚΑΛΑ", ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίου Αθανασίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζέρβης "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" , ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Φωτεινής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μεσημερίου "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ" ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος "ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ"

Στη συνέχεια χόρεψαν τα εφηβικά χορευτικά των συλλόγων: 

Πολιτιστικός Χορευτικός Όμιλος Καρυδιάς Αγρας Μίγκας΄, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Μεσημερίου "Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"  ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας, ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αγίας Φωτεινής και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Κερασιάς "ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ"

Όπως θα δείτε και στο βίντεό μας η αφετηρία της πομπής με τα χορευτικά ξεκίνησε από το πάρκο Κιουπρί με κατεύθυνση τα Μικρά Καταρρακτάκια.

Συμμετείχαν πάνω από 200 μικροί και έφηβοι  χορευτές .

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Δ.Σ. του Συλλόγου ΆΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο Πασχαλίνα Σιπάκη, τον Ουζούνη Θωμά,  τον Προφητηλιώτη Πέτρο και τον Ουζούνη Νικόλαο οι οποίοι είχαν την επιμέλεια διεύθυνσης του προγράμματος.

Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους χοροδιδασκάλους όλων των παραπάνω Συλλόγων που συμμετείχαν.

 

 

 


 


 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments