....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ "ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ"

Το Εδεσσαϊκό θέατρο, μετά από 4 μήνες επιστρέφει και παρουσιάζει στο κοινό την ξεκαρδιστική κωμωδία ‘’ΟΛΑ ΕΝΑ ΨΕΜΑ’’. Μία κωμωδία γεμάτη με παρεξηγήσεις, ανατροπές και πάρα πολλά ψέματα.

Υπόθεση: Είναι παραμονές Χριστουγέννων και δύο αστυνομικοί πρέπει να εκτελέσουν μία τελευταία πράξη καθήκοντος πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις γιορτές. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ζευγάρι το θάνατο της κόρης τους σε δυστύχημα. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν δεν ταιριάζει καθόλου με το χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Έτσι, τα αστέρια του αστυνομικού σώματος, αποφασίζουν να μην πουν την αλήθεια. Η καλοσύνη της ψυχής τους μαζί με τη βλακεία τους, τους αναγκάζει να αραδιάζουν το ένα ψέμα μετά το άλλο, και αυτό που καταφέρνουν είναι να μπερδέψουν ανθρώπους και καταστάσεις. Τα πράγματα αρχίζουν να περιπλέκονται όλο και περισσότερο, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι ένα...σκυλί !

Αυτό που ακολουθεί, θα το παρακολουθήσουμε όλοι μαζί στη σκηνή.

 

Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου είναι του Γούλιου Κ. Παντελή.

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Φανιόπουλος, Παντελής Γούλιος, Αναστασία Κούτση, Γιώργος Μουστάκας, Ελένη Τσακίρη, Γιώργος Ζγούρος, Κατερίνα Κούκου, Αναστασία Γιοβανούδη, Φανή Ταρασίδου, Άννα Τσιμπερτζοπούλου, Ελένη Πετροκώστα Δίου

 

Παραστάσεις από Πέμπτη 25 Μαϊου έως και Δευτέρα 29 Μαϊου, στις 9 μμ, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 7 ΕYΡΩ

ΑΜΕΑ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΑΤΟΜΩΝ: 5 EΥΡΩ

 

*Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο ΚΔΑΠΜΕΑ ‘’ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ’’

**Κατάλληλο άνω των 12

 

 

Σας περιμένουμε σε μια παράσταση με πολύ γέλιο και πολλά μπερδέματα

 

 

Το Δ.Σ. του Εδεσσαϊκού Θεάτρου

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments