....

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ : ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ" ΤΟΥ ΔΗΜ. ΠΡΟΒΑΔΟΥ (PHOTOS)

 

 

 

    Το Εδεσσαϊκό Θέατρο, από την Τετάρτη 18-04-2018 έως την Τρίτη 24-04-2018 παρουσιάζει με επιτυχία το έργο του Δημήτρη Προβάδου «Ο Κοσμάς ο Ερημίτης» σε Δημοτικά, Νηπιαγωγεία σε συνεργασία με τους Διευθυντές και τους συλλόγους διδασκόντων.

    Μια ιστορία φιλίας και συνδιαλλαγής, με θαλασσινά ζώα. Μια ιστορία που προσπαθεί να εμφυσήσει στο παιδί τις αξίες της φιλίας, της αγάπης για το άλλο πλάσμα - ακόμα κι αν αυτό είναι διαφορετικό - την αγάπη για τη φύση και την ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος.

    Δυο διαφορετικά πλάσματα της θάλασσας, ένα μικρό ψάρι (η Σούλα η τσιπούρα), κι ένα γαστερόποδο (ο Κοσμάς ο ερημίτης), δένονται σε μια βαθιά φιλία, ξεχνώντας τις διαφορές τους, αλλά και τις ανάγκες τους.  Μέσα στο πολύχρωμο τοπίο του βυθού, παρά τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν, χάρη στη συνεργασία, τη φιλία και την αγάπη, φτάνουν στο ποθητό αποτέλεσμα.  Το μικρό ψαράκι γυρίζει στο σπίτι του και στην αγκαλιά των γονιών του, κι ο μικρός γαστερόποδος φίλος μας βρίσκει φίλους και παύει να είναι μοναχός στη ζωή του.

    Την μουσική του έργου έγραψε ο συνθέτης Βασίλης Βαλαβάνης και την σκηνοθετική καθοδήγηση ανέλαβε η εκπαιδευτικός Μαρία Κοντίου. 

    Επιπλέον το παραπάνω θα παρουσιαστεί και στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης το Σάββατο 21 Απριλίου 2018 και ώρα 8.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας (Νομαρχία). Γενική Είσοδος 4,00€-

 

11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments